Foto: Dragana Udovicic

Bir fest pete večeri festival piva posetilo preko 80.000 ljudi

Neverne bebe i Kiki Lesendrić zatresli Ušće

Pete večeri Bir festa Ušće je posetilo više od 80.000 ljudi, koji su došli da uživaju u pivu i odličnim koncertima Nevernih beba, Kikija Lesendrića i Pilota.

Stars
> 00:00h

Neverne bebe otvorile su još jedno veče festivala svojim prvim nastupom u karijeri na Ušću pesmom „Beznađe“. Bend je tokom celog nastupa plenio svojom poznatom snažnom energijom, koja je kulminirala tokom izvođenja hitova „Pogledaj u sunce“, „Kaži gde je ljubav“, „Kuća za spas“. Stihovima „Tužne pesme“ pozdravili su publiku na Ušću.

Prostor se i dalje punio kad su na scenu izašli Kiki Lesendrić i Piloti, a među 80.000 ljudi bili su i Mlađan Dinkić, Niša Saveljić i drugi. - Šaljem veliki poljubac vernoj publici, koja je i po kiši dolazila da isprati svoje bendove. Hvala joj što ne pada večeras - obratio se Kiki i zapevao „Neverna si mi“, „Ne veruj u idole“, „Još jedna pijana noć“.

Veliku pažnju privukle su četiri energične Hrvatice iz benda Luminajz, koje su došle iz Holandije i priključile se Kikiju na sceni premijerno predstavivši zajednički singl.Inače, večeras će na Bir festu biti održan koncert iznenađenja. Naime, s velike bine posetiocima će se u 21.50 pokloniti velika muzička zvezda. Iz organizacije garantuju nezaboravan provod, posebno za ženski deo publike.

Provod zagarantovan uz rokenrol... Niša Saveljić

(M. C.)