Foto: Tviter

Blog preko Tvitera

RASKID UŽIVO: Ostavio je devojku u avionu, a njenu patnju pratio je ceo svet

Nije ni sanjao da će postati najviralnija priča tog dana, i sve to zahvaljujućo mladoj Keli Kigs koja je čitav raskid prenosila uživo na Tviteru

Ludi svet
> 13:34h

Ovo je priča o momku koji je odlučio da raskine sa devojkom dok su sedeli u avionu, nadajući se da će sve proći tiho i bez pompe.

Nije ni sanjao da će postati najviralnija priča tog dana, i sve to zahvaljujućo mladoj Keli Kigs koja je čitav raskid (i neočekivani preokret na kraju) prenosila uživo na Tviteru! Evo kako je sve počelo.

Keli se zajedno sa ovim nesrećnim parom našla u avionu koji je kasnio sa poletanjem. I tada je sve počelo.

- Ovaj momak je upravo raskinuo sa devojkom u avionu i ona jeca - napisala je Keli.

Posle toga je usledio urnebesni lajv blog razvoja situacije. Imajte na umu - ovo se sve dešava pre nego što je avion poleteo.

Momak: "Da li je ovo zaista iznenađenje? Zar si zaista iznenađena ovom informacijom?" Devojka: "Super. Baš super. Tako sam srećna što sam dala dodatnih 40 dolara da bih bila u ovom je**nom avionu sa tobom".

Momak: "Nije me briga". Devojka: "Baš mi je drago da te nije briga".

Devojka: "Ovo je tako okrutno. Da li zaslužujem ovo? Zašto ovo uopšte spominješ?" Devojka: "Ne želim da budem ovakva devojka. Ne želim da budem ona. Želim da budem najbolja što mogu, a ti mi ne dozvoljavaš".

I rasprava se tako nastavlja...

Sve do "glasnog jecanja". A zatim sledi poznata tišina od par minuta. Zatim se u čitavu priču ubacuje još više drame - spominje se neka Šarlot. Ko je Šarlot, želimo da znamo još! Momak pokušava da okonča raspravu, ali...

A onda - preokret! - Šta koji moj? Sada se mire. Ne šalim se - napisala je zbunjena Keli.

Par je, izgleda, odlučio da pomirenje proslavi uz piće, pa su naručili šest votki i Bladi Meri koktel i to sve za let od 50 minuta. Sve su to popili u tišini, u pauzama u ljubljenju.

- Ovo je najbolje kašnjenje poletanja koje sam ikada imala - zaključila je tviterašica, čije je tvitove uživo pratio ceo net.