Foto: Profimedia

Obratite dobro pažnju

(VIDEO) KAO IZ NOĆNE MORE: Ove stvari nikako ne smete da pretražujete na Guglu!

Slika "Tub Girl" se može opisati kao vizuelno oružje - jer koji se koristi kao trol po forumima. Ako ovu sliku nikad niste videli - blago vama!

Tech
> 00:00h

Gugl je verovatno najbolja ''stvar'' koja se desila internetu od njegovog nastanka. Najveći veb pretraživač koriste apsolutno svi, od 7 do 77 godina.

Ali šta ako u pretragu upišete nešto što vas zanima i kao rezultat dobijete članke ili slike iz noćnih mora? Pogledajte šta ne treba upisivati u Guglu.

Young boys strip Zato što policija nikad nije čula "Hteo je da kupi dres Young Boysa, fudbalskog kluba iz Švajcarske".

Google

Ako ukucate Google u Google verovatno se ništa loše neće desiti, ali šta ako ipak hoće? Šta ako se internet uruši u sebe kao u neku ogromnu crnu rupu?

Elephantiasis Prema Wikipediji Elephantiasis je oboljenje od kojeg se koža stvrdne, naročito u predelu muških genitalija. Ovo vas neće pripremiti za serijal fotografija u Google slike.

Tub Girl

Slika "Tub Girl" se može opisati kao vizuelno oružje - jer koji se koristi kao trol po forumima. Ako ovu sliku nikad niste videli - blago vama!

Bomb Instructions

Verovatno kada god neko ukuca "bomb instructons" u Google, negde se upale crvena svetla. Prošle godine su u Americi specijalci upali u stan jer je žena tražila pretis lonac, muž ruksak, a sin informacije o bostonskom bombaškom napadu.

Stvari koje morate uraditi pre tridesete Ne ukucavajte ovo osim ako niste skakali bandži džamp u Zimbabveju, hrvali se s krokodilom u Australiji, zaradili milion evra, igrali za svoju fudbalsku reprezentaciju, popeli se na Everest, spustili se niz Amazon...

Vaše ime Postoje dva ishoda: ili da Google neće ništa naći i da tako shvatite da vas "nema na mapi", piše Radiosarajevo, ili da će odnekud izletiti vaša golišava slika,, koju je na internet objavio ljuti bivši dečko ili devojka.