Foto: Zorana Jevtić, Kurir

Večeras startuje šesta sezona rijalitija

PROKA: Starlete će brinuti o životinjama kao o sebi!

Dvadeset pet VIP učesnika useliće se u kuću u Lisoviću, a u dvorištu imanja dočekaće ih domaćin Dragan Mladenović, koji je za njih ispekao rakiju

Stars
> 00:00h

Dvadeset pet farmera boriće se naredna četiri meseca na najpoznatijem imanju u Lisoviću za nagradu od 50.000 evra. Da će ova sezona biti veoma naporna za farmere najavljuje i mentor ovog rijalitija Dragan Mladenović, poznatiji kao Proka, koga je naša ekipa posetila u porodičnoj kući u Barajevu. - Zatekli ste me usred pečenja moje „prokovače“. Sve je spremno za „Farmu“, počastiću učesnike rakijom koju sam pečem za dobar početak radova. Neću nikoga prisiljavati da radi, tu sam samo da im pokažem kako treba nešto uraditi, a ako imaju kućno vaspitanje, sami će se uhvatiti posla - govori Proka i dodaje da životinje na „Farmi“ nikako neće smeti da budu zapostavljene. Kazne za nerad - Životinje su uvek pod kontrolom. One su mi na imanju prioritet i o njima će morati da vode računa. Čak i te starlete koje uđu, kako vode računa o sebi, moraće i o životinjama - ističe alfa i omega „Farme“. Na pitanje da li će i ove sezone praktikovati strog režim rada, Proka ističe da povlašćenih neće biti. - Ja se prema farmerima uvek isto ophodim, tako će biti i sada. Znam da povisim ton kada zasluže, to uvek praktikujem u cilju da obave posao kako treba, a sve kazne prepuštam zadruzi, koja je tu da adekvatno sankcioniše njihov nerad - završava priču Proka.

Najpoznatija farma u Srbiji nije se znatno promenila u odnosu na ranije sezone. Osim što je sveže okrečena i prefarbana, enterijer je ostao isti. I dalje se sastoji od kuće u kojoj boravi gazda, izolacije koja se nalazi u okviru štale i glavne kuće, u kojoj će, kao i ranijih godina, spavati farmeri.