Foto: Saša Urošev

Gospojinski dani

KURIR ZAVIRIO U SEVERININ APARTMAN: Lipu Dalmatinku čuvaće kao malo vode na dlanu!

Osoblje jednog poznatog hotela u Novom Bečeju kaže da popularna pevačica nije zahtevna gošća i da se raduju što će j ponovo ugostiti

Stars
> 00:00h

Sve je spremno za 10. jubilarnu Gospojinu, koja će od danas do nedelje, po proceni organizatora, u Novi Bečej dovesti više od 200.000 posetilaca.

Osoblje poznatog hotela u Novom Bečeju nestrpljivo očekuje da ponovo ugoste popularnu hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, u njenom apartmanu na prvom spratu.

Potajan san mnogih muškaraca da se nađu u Severininoj postelji, neočekivano se ispunio i reporteru Kurira koji je zavirio u odaje lepe Seve. Krevet u spavaćoj sobi je udoban, a prostoriju krasi velika Severinina slika. Još jednu manju fotku lipe Dalmatinke, zatekli smo na stolu dnevnog boravka.

Nigde, međutim, nije bilo štikle koju je prošli put ostavila u apartmanu, pa se očekuje da će Seve sad ostaviti deo odeće ili obuće:

"Severina nije zahtevna gošća. Vrlo je neposredna i komunikativna. Veoma se radujemo što će ponovo biti naša gošća. Čuvaćemo je kao malo vode na dlanu. Lepa je kao naša Tisa­ primećuje osoblje hotela".

Oni, međutim, nisu mogli da nam potvrde da li će joj, kako se očekuje, društvo praviti dečko Igor Kojić, i njen sin Aleksandar.

Podrobnijim informacijama zasad ne raspolaže ni Nemanja Vasković, direktor TO Novi Bečej. Podsećajući da je Seve na Gospojini nastupala 2008. a potom 2011. godine kad je bila trudna, Vasković nam je rekao da Severina nije ispostavila nikavke specijalne zahteve:

"U Novi Bečej dolazi sa velikim brojem muzičara i prijatelja. Moraćemo da obezbedimo 10 jednokrevetnih soba, 13 dvokrevetnih i dva apartmana. Očekujemo je u petak već u ranijim jutarnjim časovima. To je bio slučaj i na prethodnim nastupima na Gospojini. Severina će ponovo osetiti koliko je gostoljubiva naša široka banatska duša. Ponosimo se što je ona prvi veliki koncert u Srbiji održala upravo ovde. Uvereni smo da će u skladu sa sloganom Gospojine “Čista desetka", publika i izvođači, baš tako oceniti jubilarnu manifestaciju­", kaže Vasković.

Zeka zove Seve na kaficu Zaista se radujem Severininom dolasku. Nadam se da će doći sa osobom koju najviše voli na ovom svetu, a to je njen sin. Tome se iskreno nadam jer je ovo, pre svega, divan porodični festival. Inače, u hotelu ću bioti Severinin komšija. Nadam se da ćemo otići zajedno na kaficu­", poručio je Ivan Zeljković.

Popularni Zeka milioner i ove godine je jedno od zaštitnih lica Gospojine.