Foto: Kurir

Pojedini se obrukali

BLAMAŽA: Izmislili da je u Nemačkoj, a Lukas pevao u Somboru!

IZMIŠLJOTINA: Dok su pojedine novine pisale da je otputovao kako bi sa uskoro bivšom suprugom Sonjom proslavio rođendan njihove ćerke Viktorije, popularni pevač nastupio na otvaranju diskoteke

Stars
> 00:00h

Iako je troje dnevnih novina objavilo da je Aca Lukas išao juče u Nemačku da se vidi sa suprugom Sonjom, od koje sa razvodi, kako bi zajedno proslavili rođendan ćerke Viktorije, istina je da je jedan od najpopularnijih pevača u regionu zapravo bio u Somboru na ranije zakazanom koncertu! Neki su išli čak toliko daleko da su bez blama prenosili srceparajuće detalje koji se nisu ni desili. Srceparajuće laži - Aca nekoliko dana nije video Viktoriju i mnogo mu je nedostajala, kao i on njoj. Juče je u popodnevnim satima otišao u Nemačku, gde se nalaze Sonja i njihova mezimica, koja je napunila četiri godine. Susret je bio veoma dirljiv, a Lukas nije uspeo da zadrži suze kada ga je Viktorija zagrlila. Sa Sonjom je najnormalnije razgovarao, ona mu je pričala šta je sve njihova ćerka radila tokom njegovog odsustva - preneo je „izvor“ za jedne dnevne novine.

Kako Kurir saznaje, Aca Lukas je juče gotovo ceo dan bio u Beogradu. Od 17 do 19 sati sedeo je u restoranu „Milošev konak“ s prijateljima i poslovnim saradnicima Sašom Mirkovićem i menadžerom Tomicom Žugićem, a oko 22 sata krenuo je put Sombora, gde je odranije imao zakazan koncert. U 23 sata stigao je u Sombor, a 45 minuta kasnije počeo je njegov nastup na otvaranju diskoteke „Maks“, o čemu svedoče i fotografije koje objavljujemo.

Sjajna svirka Kako je za naš list potvrdio Lukasov menadžer Tomica Žugić, svirka je bila sjajna, na radost mnogobrojne publike, koja je uživala u pevačevim hitovima. - Koncert je protekao odlično, kao i svaki njegov nastup - izjavio je Žugić. Poznato je da je Lukas veoma tražen i da gotovo bez pauze nastupa širom naše zemlje, ali i u inostranstvu. S obzirom na to da njegove koncerte uvek prati fantastična atmosfera i posebna energija, ne sumnjamo da je tako bilo i sinoć u Somboru.

(A. S. B.)