Foto: Dragan Kadić, Nebojša Ma

Čudo neviđeno u rijalitiju TV Hepi

SPREMAJU SPEKTAKL: General policije ulazi u Parove?

Produkcija o ulasku u šou-program pregovara s Miroslavom Miloševićem, kog je na mestu prvog čoveka policije u Srbiji nasledio Milorad Veljović

Stars
> 00:00h

General Miroslav Milošević, koji je bio načelnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije do 2006. godine, trebalo bi da bude jedan od učesnika četvrte sezone rijalitija „Parovi“, koja startuje u nedelju u 21 sat na televiziji „Hepi“. Kako iz produkcije najavljuju, u luksuznu vilu, pored pevačica i starleta, naći će se i general, kao i jedan političar. Iako nisu želeli da otkrivaju imena učesnika, po opisima koje smo dobili od produkcije nije bilo teško zaključiti da će se u renoviranu vilu u Zemunu useliti Milošević. Ovaj funkcioner policije je u penziji, ali je svojevremeno pomerio mnoge granice kad je u pitanju ponašanje državnih funkcionera u javnosti. Osim toga što je podržavao rok muziku, smelo je pokazivao svoje tetovaže, ali i isticao ljubav prema motorima. - Svi učesnici „Parova“ biće poznati u nedelju - kažu u produkciji TV Hepi. Pokušali smo da stupimo u kontakt s bivšim načelnikom policije, ali je bio nedostupan. Inače, među imenima učesnika novog serijala izuzetno gledanog rijalitija pominju su se još i Miloš Bojanić, koji ubeđuje i svoju suprugu da mu se pridruži, kaskader Uroš Ćertić s devojkom, starleta Tijana Ajfon, pevačica Ružica Veljković i pobednik iz prošle sezone Nenad Marinković Gastoz. Ono što bi moglo da izazove buru u novoj sezoni jeste povratak Mikija Ðuričića, koji je izbačen iz „Maldiva“ jer je prebio Ivana Gavrilovića, Atina Ferari i Hasan Dudić. (Z. S. R.)

Bogata karijera SASLUŠAVAO LEGIJU Penzionisani general Milošević imao je bogatu policijsku karijeru - on je, podsetimo, saslušavao Milorada Ulemeka Legiju u noći kada je uhapšen zbog ubistva premijera Srbije Zorana Ðinđića.