Foto: Dragan Kadić

Iznenađena

Milica Pavlović: Kad god poslušam samu sebe ispadne dobro!

Za manje od 24 časa spot za pesmu "Demantujem" postao je najgledaniji na sajtu Youtube za srpsko tržište, a sedam dana kasnije i dalje se nalazi na prvoj poziciji i bliži se cifri od 2 miliona pregleda

Stars
> 16:40h

Najpopularnija pevačica mlađe generacije Milica Pavlović oduševljena je kako je publika prihvatila njen novi singl "Demantujem".

Za manje od 24 časa spot za ovu pesmu je postao najgledaniji na sajtu Youtube za srpsko tržište, a sedam dana kasnije i dalje se nalazi na prvoj poziciji i bliži se cifri od 2 miliona pregleda.

Sem Srbije, spot se pozicionirao i na prvoj poziciji u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Milica ne krije da je na neki način iznenađena ovolikim uspehom u tako rekordnom roku, posebno zbog toga što je pesmu objavila sa minimalnom reklamom i na kraju sezone.

"Stvarno sam iznenađena, da ne kažem šokirana! Moj tim i ja smo u startu znali da je ovo na neki način eksperiment jer je reč o pesmi koja ne prati trendove koji su aktuelni u našoj zemlji, odlučila sam se da je objavim na kraju sezone, što je takođe potpuno neobično jer su tada svi na odmoru, ali ispostavilo se da je uvek najbolje da slušam sebe i svoj unutrašnji osećaj šta je najpametnije i najbolje za mene da uradim. Presrećna sam i prezadovoljna što je pesma postigla tako veliki uspeh u rekordnom roku, stvarno mi je izuzetno drago što imam tako veliku podršku publike i zbog njih mi nije teško da maksimalno radim i budem posvećena svom poslu. Već razmišljam o budućim potezima", rekla je Milica za Opera17.