Foto: Zorana Jevtić

Pred početak „Parova“

ZARATILE STARLETE Tijana: Ava je moron, prodaje se za 100 evra

Ajfonka žestoko prozvala Karabatićevu, sa kojom će se naći u rijalitiju koji je sinoć počeo na televiziji Hepi

Stars
> 02:44h
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Nemanja Pančić
FOTO: Stefan Jokić
FOTO: Printskrin
FOTO: Nemanja Pančić

Četvrta sezona kontroverznog rijalitija „Parovi“ počeo je sinoć na TV Hepi. Kako je produkcija najavila, 22 učesnika su se uselila u luksuznu vilu u Zemunu, a njima će se uskoro pridružiti srpska i hrvatska starleta Tijana Ajfon i Ava Karabatić.

Dobro zna kako da se brani... Ava Karabatić

Ista Maca Iako se nikada nisu upoznale, Tijana Ajfon je žestoko udarila na buduću konkurenciju u rijalitiju koji ju je proslavio. - Da li to stvorenje treba komentarisati? Dno je za nju institucija. Izblajhani mentol koji se prodaje za 100 evra. Ne znam ko joj i to plati! Biće ona druga Maca Diskrecija. Ma, ne zna se koja je gora i jadnija - poručila je Ajfonka. Njene uvrede hrvatska starleta je protumačila kao strah od konkurencije: - Ja tu osobu ne poznajem, ali znam da sam dama za nju. Poštujem svačije mišljenje. Veliki sam igrač i ta Tijana to verovatno zna. Čim udara na mene, znači da me se boji. Shvatila je da sam joj konkurencija. Ava ne može da bude Maca jer je institucija i postoji dugo. Nikad ne treba potceniti protivnika, setimo se Stanije Dobrojević. Nju sam jednim potezom izbacila iz „Survajvera“, da ne pričam o Maji Nikolić i Vendi.

Najbolje drugarice Ma, smešna mi je ta informacija da se ja prodajem za 100 evra. Prenesite toj Ajfonki da može da odahne i da spava mirno. Nek bude pametna jer ta izblajhajna plavuša joj može postati najbolja drugarica - ironično je rekla Ava Karabatić. Inače, pored njih dve, u rijaliti, prema saopštenjima produkcije, ulazi i Miki Ðuričić, koji je nedavno izbačen iz rijalitija „Maldivi“ jer je prebio Ivana Gavrilovića, zbog čega je dobio uslovno šest meseci. Ružica Veljković takođe će biti deo nove postave, a u vilu se useljava i pevačica Ivana Elektra. Ipak, očekuje se da će pobednik prošle sezone „Parova“ Nenad Marinković Gastoz držati gledaoce uz Hepi televiziju.

Iskusni rijaliti igrači... Gastoz, Ružica

General ne želi u šou... Miroslav Milošević

ZA KURIR GENERAL MIROSLAV MILOŠEVIĆ NE ULAZIM U „PAROVE“ General Miroslav Milošević, koji je do 2006. godine bio na čelu policije u Srbiji, neće ući u rijaliti „Parovi“, koji je sinoć startovao kao što je najavljivano. Naime, penzionisani policajac za Kurir kaže da se sa produkcijom televizije Hepi nije dogovarao o svom učešću. - Niko iz produkcije „Parova“ nije izašao ispred mene sa takvom ponudom. I da su mi ponudili, a nisu, ljubazno bi ih odbio. Tražim izvinjenje od produkcije zato što su mi napravili veliki problem. Sva rodbina i prijatelji me zovu i pitaju jesam li lud da uđem u rijaliti - rekao je general Milošević za Kurir.