Foto: Saša Pavlić

Ostali u svojim klubovima

DA LI SE UMEŠALA TREĆA STRANA: Evo šta je Ivanića i Zdjelara sprečilo da pređu u Partizan

Čelnici Partizana ponudli su Vojvodini obeštećenje od dva miliona evra

Fudbal
> 01:23h

BEOGRAD - Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić nije prešao u Partizan iako je rukovodstvo novosadskog kluba prihvatilo ponudu crno-belih od dva miliona evra. Vojvodina i Partizan su pregovarali tokom ponedeljka, a iako su se bile pojavile informacije da je dogovor postignut do njega nije došlo. "Istina, ponudili smo dva miliona evra Vojvodini što je rukovodstvo kluba prihvatilo. Međutim, nisu uspeli da stupe u kontakt sa fudbalerom i taj transfer je propao", rekao je za Sportski žurnal prvi čovek Partizana Zoran Popović i na taj način demantovao da je transfer stopiran zbog bliskih odnosa rukovodstva Vojvodine i Crvene zvezde-. Crno-beli su bili na korak i od angažovanja fudbalera Olimpijakosa Saše Zdjelara, ali ni ovaj transfer nije realizovan. Zdjelar je trebalo da dođe da jednogodišnju pozajmicu u Partizan.

Mozzartsport navodi da su se na društvenim mrežama pojavile su informacije da je ova dva transfera sprečila treća strana. Prelazak Zdjelara u Partizan su navodno sprečili navijači Olimpijakosa koji su u bratskim odnosima sa pristalicama Zvezde. Na društvenim mrežama pojavila se i priča da je Ivanić poručio navijačima Zvezde da ne brinu i da neće otići u Partizan.

Zdjelar (20) je ponikao u OFK Beogradu, a član je Olimpijakosa od 2013. On je poslednju sezonu proveo na pozajmici u OFK Beogradu. Zdjelar je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio zlato na SP na Novom Zelandu. Zdjelar je na svom profilu na Instagramu ostavio sledeći status