Proglašeni novi nacionalni prvaci u odbojci na pesku

Spektakularna završnica osme Vip Beach Masters sezone

Ostali sportovi
> 00:00h

Beograd, 29. avgust 2015. godine – Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2015, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile, završeno je serijom vrhunskih mečeva na finalnom turniru u Beogradu, na Adi Ciganliji. Maestralna igra omogućila je parovima Marija Milošević/Milena Matić i Stefan Basta/Lazar Kolarićda osvoje titule nacionalnih prvaka. U skladu sa prestižnom titulom, pobednici ovogodišnjeg Vip Beach Masters prvenstva osvojili su i LG G4 smart telefon, zvanični uređaj takmičenja.

Vanja Grbić sa polaznicima VBM školice odbojke

Žustra borba za titulu nacionalnog prvaka

Do pehara u kategoriji momaka, Stefan Basta i Lazar Kolarićstigli su pobedom nad Nemanjom Vidićem i Miljanom Kikovićemrezultatom 2:1 (po setovima 21:17, 21:16), dok je treće mesto pripalo Damjanu Pušonjiću i Srđanu Medanu koji su bili bolji od Marka Galeševa i Raška Jovanovićai bronzu osvojili rezultatom 2:1 (po setovima 21:19, 19:21, 18:16). U ženskoj kategoriji, Marija Milošević i Milena Matićsavladale su Ninu Škarić i Aleksandru Aleksić rezultatom 2:1 (po setovima 21:12, 17:21, 15:9). Bronza je pripala EkatariniFilini i Tatjani Krasilnikovi, koje su bile jače od Isidore Egić i Nataše Ševarikerezultatom 2:1 (po setovima 21:17, 16:21, 15:13).

Stefan Basta i Lazar Kolarić, nacionalni prvaci u odbojci na pesku VBM 2015.

Ove Vip Beach Masters sezone, u uzbudljivim mečevima su, osim beogradske publike, imali priliku da uživaju i navijači u Velikom Gradištu, Kraljevu, Baču, Čajetini, Novom Sadu, Šapcu, Zrenjaninu i Somboru. U svim ovim gradovima, organizatori su se postarali da i najmlađi posetioci turnira takođe dobiju šansu da se oprobaju u odbojci na pesku – mališani su u okviruVip Beach Masters škole odbojke, koju petu godinu zaredom vodi naš proslavljeni odbojkaš i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić,učili tehnike i osnovebičvoleja. Kroz Vanjinu školicu je ove sezone prošlo je preko 2.000dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina, dok se više od 10.000 njih družilo sa Vanjom od pokretanjaove škole.

Dejan Turk, CEO Vip mobile uručuje medalje

Marija Milošević i Milena Matić, nacionalne prvakinje u odbojci na pesku VBM 2015.

Veliko interesovanje izazvala je i Biznis liga, koja je organizovana za poslovne partnere kompanije Vip mobile, ali i sponzore turnira. Rekordna 24 tima nadmetala su se za vredne nagrade, među kojima su i: Executive Group, Leo Burnett, LGi mnogi drugi. Ovaj značajan sportski događaj podržali su LG, Wiener Stadtische, Da Capo, Nectar, Ada Ciganlija, kao i lokalne samouprave u kojima se turniri održavaju, dok su medijsku podršku pružili RTS, Sportski Žurnal, Gloria, Hej! i TDI radio.

Dodatno: O Vipu U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 878,6 miliona evra. Na kraju juna 2015. godine, Vip je imao više od 2,1 miliona aktivnih korisnika uz 22,4% tržišnog učešća i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs. Kontakt: Tijana Stanković, Senior Account Executive, Executive Group Telefon: +381 60 70 71 040, E-mail: tijana_stankovic@eg.rs