Foto: Društevne Mreže

Kakvi ste ljubavnici

KOLIKI VAM JE DOMALI PRST: Evo šta njegova veličina govori o vama!

Samo treba da pogledate poziciju malog prsta u odnosu na domali

Žena
> 00:00h

Uz pomoć ovog testa otkrićete kakvi ste ljubavnici.

Evo rezultata:

1. Ako mali prst dostiže prvi deo domalog… Tvoje komunikacijske veštine su na zadovoljavajućem nivou! Ukoliko imaš priliku sa nekim da ostaneš nasamo, iskoristi to na najbolji mogući način. Ne razmišljaj previše o tome kako ćeš što jasnije iskazati emocije. Uživaj u svakom danu kao da je Dan zaljubljenih i veruj sebi!

2. Ako mali prst prelazi prvi deo domalog… Ti si prilično dosetljiva osoba i odlično komuniciraš! Izražavanje emocija za tebe je mačji kašalj. Prema svima postupaš ljubazno i velikodušno. Ali, pazi se! Mnogi to mogu shvatiti pogrešno i da te protumače kao izveštačenu osobu. Budite umereni u laskanju, i na taj način ćete malo opustiti atmosferu!

3. Ako se mali prst nalazi ispod prvog dela domalog… Čak i ukoliko ti se neko dopada, ne pokazuješ mu to jasno. Želiš prvo da vidiš šta će ta druga osoba da uradi, pa ako ona ne reaguje, brzo se i ti razočaraš. Ukoliko odmah na početku otkriješ sve šta osećaš, verovatno nećeš mnogo postići. Umesto toga, probaj da sa tom osobom komuniciraš putem SMS poruke, Fejsbuka, Whatsapp-a, ili pronađi zajedničkog prijatelja koji bi mogao da vas spoji.