Foto: Aleksandar Jovanovic

Zvezda je rođena

Nova astra zasijala u Beogradu

Dizajn je nov, ima mnogo više prostora unutra, tu su i novi vrhunski motori, težina je smanjena, a koeficijent otpora vazduha je samo 0,28

Auto
> 07:50h

BEOGRAD - „Zvezda je rođena!“ slogan je pod kojim je „Opel“ predstavio novu generaciju „astre“, od koje s pravom očekuje da ozbiljno pomrsi račune konkurentima u C segmentu. Svetska pretpremijera održana je na sedmom spratu hotela „Skver najn“, u restoranu „Ebis“. - Ovo je neverovatan trenutak za nas jer je „Opel“ odlučio da Srbija bude jedna od svega nekoliko zemalja u kojima će pre svetske premijere na salonu u Frankfurtu biti predstavljena nova „astra“. To je velika čast - rekao je Dragan Nenadović, generalni direktor kompanije „Opel“ za balkansku regiju.

Uspešna pretpremijera... Dragan Nenadović, generalni direktor kompanije „Opel“ za Balkan

On je kazao da ona ruši barijere i istakao da je jedan primerak specijalno za promociju podignut na vrh hotela, i to bez rastavljanja na delove: - Dizajn je nov, ima mnogo više prostora unutra, tu su i novi vrhunski motori, težina je smanjena, a koeficijent otpora vazduha je samo 0,28. Takođe, jedini je automobil u svojoj klasi koji nudi opremu koja se može naći samo u premijum segmentu, poput sistema koji automatski vraća automobil u traku, sistema upozorenja na sudar, koji sam koči po potrebi, kao i LED „matriks“ farova i sistema „OnStar“, pomoću kojeg se preko satelita povezujete sa kol-centrom i imate ličnog asistenta. (A. S. B.)