Foto: Ps

Rasplakao region

PINKOVA ZVEZDICA MARKO BOŠNJAK: Zbog Marije Serdar sam se prijavio u šou!

S neke druge planete Marko Bošnjak iz Prozora ostavio bez daha i žiri i publiku na početku druge sezone „Pinkovih zvezdica“

Stars
> 02:00h

Marko Bošnjak, koji dolazi iz Prozora (BiH), svojim glasom i interpretacijom hita Dženifer Hadson „Samo jednu noć“ rasplakao je žiri i publiku na otvaranju nove sezone „Pinkovih zvezdica“. Jedanaestogodišnji dečak je na kraju izvođenja i sam briznuo au plač i čvrsto zagrlio voditeljku Marijanu Mićić. - Kada sam video suze u očima članova žirija i publike u studiju, nisam mogao zaustaviti ni svoje. Same su potekle. Nadam se da razumete moje emocije - kaže Marko, koji je sa četiri godine počeo da peva u crkvenom horu, a već sa pet je pobedio na festivalu. U „Pinkove zvezdice“ odlučio je da se prijavi jer je pratio prethodni serijal takmičenja. - Gledao sam prvu sezonu i nekako sam osećao da je to pravo takmičenje za mene. Kada sam video najave za audicije, rekao sam mami da me prijavi i tako je sve započelo. Najviše mi se dopala Marija Serdar. Čim sam video njen prvi nastup, nadao sam se da će pobediti - otkriva učenik šestog razreda osnovne škole „Marko Marulić“. Bošnjak nam kaže da se najviše plašio Goce i Harija. - Prema svim članovi žirija imam izuzetno poštovanje. Čini mi se da je Goca najstroži član žirija, a najviše se pribojavam Harijevih kritika - iskren je Marko.

Dobila naslednika... Pobednica prve sezone Marija Serdar

Na kraju razgovora čudo od deteta iz Hercegovine otkriva da bi jednog dana želeo da se bavi pevanjem. - Voleo bih da imam karijeru kao Džejms Artur, a jednog dana bih snimio duet sa Džesi Džej - zaključuje Marko.

(LJ. R.)