Foto: PR

Preletačica

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Slađe se odrekli zbog Šešelja, a evo šta je ona rekla

Ako je istina ono da su se moji mene odrekli zbog toga što sam se rukovala sa Šešeljom, onda, i nemam više sa njima šta da pričam, rekla je Slađa

Stars
> 00:00h

Plavokosa Hrvatica ne preza da pred kamerama Hepi televizije iznese svoje mišlje, priznala je da se ne bi dvoumila da se učlani u Radikalnu stranku, ako su je njeni politički istomišljenici izdali.

"Ako je istina ono da su se moji mene odrekli zbog toga što sam se rukovala sa Šešeljom, onda, i nemam više sa njima šta da pričam. Ja sam njih doživela i zato sam ih podržala. Bili su iskreni i dobri. Znači, nisu ni levi ni desni, nisu potkupljivi... To sam sve videla u Šešelju isto. Znači da je čovek za sebe i da se bori za svoj narod i naravno sutra bih prešla kod njega u stranku. Znači meni je bitno samo da si čovek i da se boriš za mali narod, a ne za svoj džep, kao većina njih.", rekla je Slađana Petrušić.

Čitava pometnja je nastala kad se u emisiji „Ćirilica“, na Hepi televiziji, u kojoj je gostovao Vojislav Šešelj,Slađa rukovala sa liderom radikala.

Foto: Printskrin/TV Happy

"Ako oni nisu shvatili ovo moje rukovanje i ukoliko su stvarno zbog toga rekli kao- nemamo mi ništa sa njom, a znaju kakav je dogovo bio i znaju za 1.10. šta smo planirali, kud je trebalo ići, onda šta više da pričam. Ako im smeta to rukovanje, onda su isti kao levi i desni naši.

A Šešelj?

"Ma sad bih odmah prešla. Samo ako je istina da su ovi moji ono napisali. Opet, nekako verujem da nisu. Mislim da novinari svašta pišu! A možda su to oni napisali zato što su napadnuti, kao da se odbrane, pa žele, ne znam šta... Ali opet, ne možeš se boriti za stranku i pokopavati nekog drugog i tako napisati. Ono veče sam sedela i slušala Šešelja. Slušaš čoveka i ono je meni stvarno bio doživljaj. Od svoje 18 godine družim sa političarima, većina sad tamo sabornih zastupnika su moji prijatelji. Moram priznat da je Šešelj od svih i naših i čovek, koji ima u malom prstu sve. Čovek koga sam tako doživela i stojim iza toga. Slušam ljude, oni mi ili sednu ili ne. On je čovek koji će se stvarno boriti za ovaj narod. Ponaša se, svaka čast", zaključila je Slađa.