Foto: Printskrin Yt

Puko mu film

BRENDON KUKA NA SAV GLAS: Neću da delim slavu sa Nevenom!

Branislav Radonjić Brendon je pobesneo jer je neko vreme proveo u izolaciji, a onda nije želeo da igra sa svojim cimerom

Stars
> 20:02h

Učesnici "Parova" su dobili zadatak u kom moraju da igraju uz muziku. Ukoliko zadatak bude uspešno izvršen sledi im nagrada, a većina učesnika se odazvala ovoj igri.

Branislav Radonjić Brenodn nije želo da igra sa Nevenom Ciganovićem, jer ne želi da svoj trenutak slave deli sa njim. "Proveo sam celu noć u izolaciji, ležao sam na podu na minus deset i uspešno sam izvršio svoj zadatak.

Foto Parovi uživo

Evo sada sam bolestan i ne želim stejdž da delim s njim. Te njegove priče, on mene kao poznaje četiri godine i zna priče o meni. On mene ne pounaje. Mi smo se samo upoznali u teretani, ali se ne družimo", rekao je Brendon koji očito ne miriše Nevena.

Foto Parovi uživo

Nakon toga on je izašao u dvorište i počeo da kuka pred Mikijem i Ekremom, kojima se žalio kako se ne oseća lepo u rijalitiju.

"Ja jesam jak psihički, ali moje telo nije toliko jako. Eto razboleo sam se i nije mi dobro! Ma meni ako pukne film, odoh ja odavde, j.ebe mi se za "Parove". Ja na brodu mesečno zaradim po 6.000 dolara", pričao je besno učesnik rijalitija.

(A.K)