Orgijanje

(VIDEO) NIJE SE ZNALO KO KOGA: Evo koji su parovi za 9 godina overili kuću Velikog brata

Od Ene i Marka do Stefani i Ervina... Seks pred kamerama je zaštitni znak ovog rijalitija

Stars
> 19:20h

Luksuzna kuća u Košutnjaku je, čini se, učesnicima rijalitija itekako primamljiva za seksualne aktivnosti, pa se "Veliki Brat" za devet godina trajanja bez sumnje može “pohvaliti” najvećim brojem vrućih scena.

Da se podsetimo i vrelih početaka…

Seksi avanturu prvo su započeli Ena Popov i Marko Miljković, učesnici prve sezone “Velikog Brata“, koji su se pred kamerama ludo zabavljali, a potom ostali u vezi dve godine.

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak, koja je ujedno i pobednica prvog regionalnog “Velikog Brata”, šokirali su gledaoce svojim aktivnostima ispod pokrivača, u tuš kabini… Marijana je odnela pobedu, par je ostao u vezi nakon rijalitija, a o njihovoj ljubavi se još dugo pričalo.
Ava Karabatić i Uroš Ćertić obeležili su VIP “Veliki Brat” pre dve godine. Hrvatska starleta se već na početku zaljubila u kaskadera, a nabacivanje Urošu urodilo je plodom. Ipak, nisu ostali u vezi.
“Vampirica” Stefani Banić i Ervin Mujaković nastavili su tradiciju i čini se najbrže završili pod čaršavom, već prve večeri nove sezone regionalnog “Velikog Brata”. Naravno, u Košutnjaku, piše Telegraf.
Da utvrde gradivo, imali su seks i naredne večeri…pa onda još jednom…
A da li će održati kontinuitet, ostaje da vidimo.