Foto: Printskrin

Vesna Radusinović se požalila

(FOTO) DA LI MU JE OVAKAV HAOS I U GLAVI? Pogledajte gde živi Milomir Marić!

Marić ima nebrojano mnogo knjiga koje su razbacane po čitavom stanu, ali najšokantnija je fotografija koja prikazuje kakvo je stanje u jednooj spavaćoj sobi jer se u njoj krevet jedva nazire

Stars
> 21:20h
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Poznato je da je Milomir Marić načitan i obrazovan čovek, ali malo je ljudi koji su u potpunosti svesni kolika je njegova ljubav prema knjigama, a to svakako zna njegova supruga Vesna Radusinović koja je na Tviter postavila fotrografije njihovog doma, koje su šokirale javnost.

Naime, Marić ima nebrojano mnogo knjiga koje su razbacane po čitavom stanu, ali najšokantnija je fotografija koja prikazuje kakvo je stanje u jednooj spavaćoj sobi jer se u njoj krevet jedva nazire.

Naravno, njena objava na društvenoj mreži izazvala je veliko interesovanje i javnosti od kojih su se neki zabrinuli za zdravlje Vesne i Milomira jer im "prostor ne diše".

Iako je uz fotografije napisala: "detalji iz stana MM i mog .... i posle ako se neko pita zašto nisam normalna... Računam na vaše razumevanje :)", Vesna je, kasnije pojasnila da oni zapravo ne "žive tu, tu žive samo gospodinove knjige".

Navodno, Marić traži nov smeštaj za svoju bogatu kolekciju knjiga i nije srećan što je njegova supruga objavila fotografije nereda.

Vesna Radusinović i Milomir Marić, Foto: Damir Dervišagić

(Z. T. D.)