Monstrum

(VIDEO I FOTO) STRAVA I UŽAS: Ovoj je ženi su rasekli stomak i izvadili bebu!

Kad sam došla svesti toliko sam krvarila da nisam ni shvatila da deteta nema

Žena
> 16:48h

Mišel Vilkins (26) skupila je snage i progovorila o hororu koju je doživela pre pet meseci kad ju u Koloradu napala žena, rasporila stomaj i izvadila bebu iz utrobe. "Kad sam došla svesti toliko sam krvarila da nisam ni shvatila da deteta nema. Nazvala sam 911, misleći da sam trudna", ispričala je Mišel Vilkins (26) u emisiji kod poznatog američkog psihologa i voditelja dr Fila.

Naime, Mišel nije od ranije poznavala ludakinju koja ju je napala. Došla je u njenu kuću kako bi od nje kupila trudničku odeću. Dinel Lane (34) ju je prvo počela udarati po leđima.

"Okrenula sam se i sva izbezumljena pitala je šta joj je. I rekla sam joj da je ne želim da je povredim niti nešto nažao da joj uradim, samo da me pusti. Krenula sam prema vratima, ali ona me je zgrabila svom snagom i gurala prema kupatilu", prisetila se najgorih trenutaka.

Foto AP

Borile su se i Mišel je sve vreme ponavljala: "Zašto, zašto mi to radiš'?", a sledećeg čega se seća bilo je traumatično buđenje s mnogo krvi. Nekako je skupila snagu i nazvala policiju.

Policija koja je stigla vrlo brzo zatekla Mišel nožem izbodenu po trbuhu. Napadačica je s mrtvom bebom otišla u bolnicu gde je tvrdila da je imala spontani pobačaj.

Pošto je Mišel prevezena u bolnicu dali su joj priliku da barem jednom u naručje uzme svoju mrtvu bebu, devojčicu Auroru.

"Zahvalna sam eto, što smo moj suprug i ja imali mogućnost barem na trenutak da je držimo u rukama. Bila je savršena", rekla je Mišel.

Foto Rojters

Dinel Lane (34) trenutno čeka suđenje, proznala je zločin, ali da je Mišel pokušala nju da ubije pa je ona izvadila bebu iz nje da je spase. Navodno je Lane rekla svom mužu da se porodila na stepenicama bolnice, ali da su joj oni uzeli dete koja je ona zvala "moj sin".