Foto: Fonet

Reakcija posle poraza od Francuza

RAKOČEVIĆ OBJASNIO: Evo zašto je Saša Đorđević veliki trener

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije oduševljen je reakcojom selektora Srbije po završetku meča sa Francuskom i gubitka bronzane medalje

EP Košarka
> 00:00h

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Lilu. Srbija je u meču za treće mesto pred oko 25.000 gledalaca poražena od selekcije Francuske 68:81.

Srbija je Evrobasket završila na četvrtom mestu. "Orlovi" su na EP odigrali devet utakmica, dobili sedam, a poraženi su na dve.

Po završetku poslednjeg meča na Evrobasketu, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije i bivši reprezentativac Igor Rakočević je na društvenim mrežama opisao trenutak odmah posle poraza od Francuske i istakao da je to po njemu dokaz da je selektor našeg tima Aleksandar Đorđević, veliki trener.

"Ono što mi je ostalo upečatljivo je kako je Sale posle utakmice po izlasku sa terena grlio i bodrio naše igrace. E to je trener.", napisao je Rakočević

Ono sto mi je ostalo upecatljivo je kako je Sale posle utakmice po izlasku sa terena grlio i bodrio nase igrace. E to je trener.

— Igor Rakocevic (@IgorRakocevic) September 20, 2015

Finale je na programu večeras od 19.00 sati, a sastaće se Španija i Litvanija.