Nije joj lako

STANIJINA MAJKA OGORČENA: Moju ćerku je napao čopor ološa!

Porodica poznate stalete je primetila kako Dobrojevićeva polao fizički tone, jer više ne može da podnese svađe sa učesnicama rijalitija

Stars
> 00:00h

Majka Stanije Dobrojević smatra da njenoj ćerki nije ni malo lako na "Farmi", jer je konstantno na meti ološa. Starleta se našla u sukobu sa mnogim učesnicima, zbog čega polako fizički tone. Ona je i sama istakla da nema sa kim da priča, te tako često razgovara sama sa sobom.

"Ona uspeva da se izbori sa klaberkama, go-go igračicama i propalim pevačicama svojom kulturom i vaspitanjem", poručili su iz Stanijine porodice. Maja Nikolić je psihički šikanira, a klaberka Tamara Đurić naziva raznim imenima, što Stanija više ne može da podnese.

Foto Printscreen

"Gledamo "Farmu" i opet je čopor napao našu Staniju. Postavljamo pitanje da li je moguće da se u ljudima ponovo budi ljubomora, sujeta, primitivizam, malograđanština i izlazi na površinu opet sve ono najgore i to ničim izazvano. Stanijina porodica i ja veoma teško podnosimo sve te napade i uvrede, međutim ponosni smo i drago nam je što ona uspeva da se bori sa tim čoporom vaspitanjem, strpljenjem, iskrenim emocijama i čistog obraza", kaže za Stanijina najbolja drugarica Tamara, koja je otkrila da porodica Dobrojević u dogovoru sa njihovom ćerkom neće davati izjave medijima. Ona tvrdi da Stanijina mama više nema živaca da gleda svoju ćerku takvu i da često ume da joj kaže: "Jao, kako je napada ovaj ološ". "Stanija zna da se bori sa nedaćama, ne samo na "Farmi", ona se bori i sa predrasudama i sa raznim ološima i u spoljnom svetu. Stanija je kulturna, obrazovana devojka i drago nam je što uspeva svojom harizmom da drži i održi svoj nivo", rekla je njena drugarica za Blic.