Najveći fan motora među košarkašima

BAJKER: Raduljica vozi harli za Atinu!

Centar Srbije i Panatinaikosa uživaće u sjajnom dvotočkašu u Grčkoj, gde može da se vozi tokom cele godine

Košarka
> 19:20h

Centar Srbije Miroslav Raduljica pravi je bajker! Obožava ogromne motore, takozvane kruzere, a omiljeni su mu legendarni „harli-dejvidsoni“.

Svog ljubimca moći će da vozi u toploj Atini, pošto je potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Raduljica se imidžom potpuno uklapa u sliku opakog motordžije, a kada obuče kožnu jaknu, zaista izgleda kao neko s kim se ne treba kačiti. Imidž je jedno, a stvarnost drugo. Jedino što je ovde stvarno jeste njegova ljubav prema motorima. Dok je igrao u NBA ligi, nije mogao da vozi „harli“ jer mu je to po ugovoru bilo zabranjeno. Ipak, po povratku u Evropu otklonjena je i ta prepreka, pa je on ovog leta uživao krstareći na svom dvotočkašu. - Mislim da sam najveći fan „harlija“ među košarkašima. Kada sam prvi put bio u njihovom muzeju, bio sam toliko uzbuđen što sam tamo da sam posle toga pokupovao sve što sam video u prodavnici - pričao je Miroslav o toj temi.

Kako je sada potpisao ugovor sa Panatinaikosom trenera Saše Đorđevića, Raduljica će imati idealnu klimu za vožnju motora. U tom delu Grčke može da se vozi tokom cele godine i nema sumnje da će on svog „harlija“ transportovati na Pirejsko poluostrvo.

Stara škola I PASPALJ IMA „HARLI“ Među košarkašima nema mnogo onih koji voze motore. Međutim, jedan od onih koji obožava dvotočkaše je legendarni Žarko Paspalj. - Nije mi to strast, nego novost u životu. Pre četiri-pet godina počeo sam da vozim motor, vrlo oprezno i pažljivo, i to mi je veliko zadovoljstvo. Moja najveća strast su oduvek bili automobili, oni moji stari - rekao je Palja.