Foto: Youtube

Izjadao se

OTVORIO DUŠU U OGLASU: Prodajem juga u kome sam vozio žene koje sam voleo više od života!

Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele

Auto
> 00:00h

Prodajem jugo 55 Koral iz 1988. godine, neregistrovan, s plinskom instalacijom, stoji na samom početku oglasa objavljenog u hrvatskim medijima.

Auto je "aktivnije" vožen tek od 1999. godine, a trenutno je "neregistrovan i nije u voznom stanju", iskren je prodavac, koji je, čini se, pokleknuo pred zahtevima legendarnog "jugića".

"U poslednjih pet godina utrošeno je oko 2.000 evra na servise: nova osovina, potpuno nova lamela s korpom, anlaser, novi akumulator, sportski auspuh, elektrika, termostat, lajtunzi, filteri za plin, svećice, AC pumpa, 'tjunirani' prednji i zadnji branici, prebojena hauba i unutrašnjost motora. I još stotinu drugih stvari".

"S obzirom da se ne razumem previše u automobile, serviseri su to dobro iskoristili i masno mi naplatili za polovne servise. Poslednji me koštao oko 330 evra i kao što vidite, opet su me zeznuli", izjadao se čovek u oglasu.

Ali, nije sve tako crno.

"Iako sam na njega potrošio bogatstvo (koje nikad ni nisam imao), automobil mi puno znači i to prvenstveno zbog žena koje sam vozao i voleo više od života. Mogu ih i pozvati da Vam potvrde da nikad nije bilo nikakvog udesa i da su se svaki put odlično provele. Jedna od njih je vozila "mečku" i obožavala je da se vozi u mojim kolima," otvorio je dušu anonimni prodavac.

"Još jedna sitnica pre dve godine se lagano zapalio tokom vožnje, verojatno zbog curenja benzina, ali kompletno je restauriran"...

(24satahr)