Foto: Dragana Kocić MM

U ulici Dimitrija Tucovića

FOTO STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Pokosio muškarca, žena teško povređena, očevidac doživeo nervni slom!

Uzroci nesreće se utvrđuju. Međutim, nesumjivo je da su pešaci zadobili jak udarac jer su patike pokojnika zatečene na udaljenosti od dvadesetak metara jedne od druge

Crna Hronika
> 23:06h
FOTO: Dragana Kocić MM
FOTO: Dragana Kocić MM
FOTO: Dragana Kocić MM
FOTO: Dragana Kocić MM
FOTO: Dragana Kocić MM

NIŠ - Muškarac (55) je poginuo dok je žena (48) teško povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 12.30 časova dogodila u ulici Dimitrija Tucovića, saopštila je niška policija.

Foto: M. M.

Prema prvim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozilo „sitroen“, udarilo s leđa pešake koji su se kretali desnom stranom kolovoza. Muškarac je ostao na mestu mrtav dok je žena zadobila prelom potkolenice i zbrinuta je u niškoj bolnici.

Foto: M. M.

-Muškarac je preminuo, žena je povređjena ali smo zbrinuli jednog očevica koji je doživeo jak psihički potres zbog tragedije kojoj je bio svedok – saopštio je Dušan Gostović, portparol niške Hitne pomoći.

- Uzroci nesreće se utvrđuju. Međutim, nesumjivo je da su pešaci zadobili jak udarac jer su patike pokojnika zatečene na udaljenosti od dvadesetak metara jedne od druge.

Foto: M. M.

- Na mestu dogadjaja zatekli smo prijatelja vozača „citroena“.-- To je dobar čovek, boljeg ne znam. Strašno je ovo što se desilo. Došao sam ovde da mu se nadjem, znam da mu je mnogo teško, ali ga je policija već odvela – rekao je ovaj čovek.

(M. M.)

Foto: M. M.