Foto: Reuters

Srpski teniser ponovo u centru pažnje

AMERIKANCI DALI NOLETU NOVI NADIMAK: Đoković je Pauk - uvek zna sve!

Đoković je teniska verzija Varisa iz Igre prestola, u svetu rođen u brutalnosti magije, on je Pauk, onaj koji izgleda uvek da zna sve, navode američki mediji

Tenis
> 16:04h

Novinari američkog Sport Ilustrejteda objavili su da je prvi reket sveta Srbin Novak Đoković teniska verzija Varisa, koji je glavni lik u seriji "Igra prestola". Varis je glavni lik u nekoliko sezona ove serije, a koristi se raznim spletkama. "Đoković je teniska verzija Varisa iz Igre prestola, u svetu rođen u brutalnosti magije, on je Pauk, onaj koji izgleda uvek da zna sve. Srbin suvereno vlada svetskim tenisom, a njegovi rivali su previše iscrpljeni da ga svrhnu sa vrha", poručuju novinari ovog lista.

"Đoković je sada na vrhuncu snage i sigurno će vladati tenisom još mnogo godina. Rafael Nadal ima problema sa povredama, dok je Rodžer Federer blizu kraja karijere. Novaka bi mogli da ugroze Nišikori, Marej i Raonić, ali oni nemaju kvalitet kao što ga imaju Federer i Nadal", dodao je se u tekstu i zaključuje se da je Đoković predodređen da ostane zapamćen u teniskim analima.