Foto: Story

MUDRA SEVE

ČIST RAČUN, DUGA LJUBAV: Mali Keba potpisao predbračni ugovor!

Pre venčanja Kojić junior se zakonom obavezao da u slučaju razvoda neće potraživati nikakvu materijalnu korist od Vučkovićeve

Stars
> 00:00h

Severina Vučković, koja je u petak izgovorila sudbonosno „da“ Igoru Kojiću u Crkvi pohođenja Blažene device Marije Svetoj Elizabeti u Balama, zahtevala je od svog izabranika da pre venčanja potpiše predbračni ugovor, saznaje Kurir. Naime, hrvatska pop zvezda time je želela da se osigura da u slučaju razvoda mali Keba neće potraživati nikakvu imovinsku korist, kao da ni tokom braka on nema nikakva prava da na bilo koji način utiče na njenu karijeru. Pristao na sve - Ugovor je sastavio Severinin advokat, a Igor ga je bez reči protivljenja potpisao. U dokumentu stoji da će, bez obzira na to što su u braku, samo ona odlučivati o svim stvarima u vezi sa svojom karijerom, ali i to da u slučaju razvoda Igor nema pravo da potražuje nikakvu imovinsku i materijalnu korist. Pevačica je ovo uradila kako bi se zaštitila od eventualnog povlačenja po sudovima ukoliko dođe do kraha braka - otkriva izvor blizak paru. Kako dalje saznajemo, ugovor je overen u sudu u Zagrebu i već je validan, dok će identičan potpisati i u Beogradu pred sklapanje građanskog braka. Ovim postupkom Igor je još jednom potvrdio da je iz ljubavi sa Severinom, zbog koje je čak promenio i veru i prešao u katolike kako bi s njom sklopio crkveni brak. U želji da proverimo ove navode pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem, kao i sa Igorovim ocem Draganom Kojićem Kebom, ali oni do zaključenja broja nisu odgovorili na naše pozive. Potpisaće opet Da se podsetimo, jedna od najvećih pop zvezda u regionu pre dva dana se pred Bogom zaklela na večnu ljubav Igoru Kojiću u istarskoj katoličkoj crkvi. Svečanom činu prisustvovali su najuži članovi njihovih porodica, kao i Severinin sin, koga ima iz vanbračne zajednice s Milanom Popovićem. Kumovi na venčanju bili su dugogodišnji prijatelji para - Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Ðikanović iz Beograda. Tokom ceremonije venčanja mlada je sve vreme plakala. Velika proslava povodom sklapanja braka održana je u vili „Lav“ u Istri. Građansko venčanje i proslava sa 500 zvanica biće održani u jednom beogradskom hotelu 22. novembra.

Velika lova u igri SPORTISTI PRAKTIKUJU PREDBRAČNI UGOVOR Nije redak slučaj da poznate ličnosti pre sklapanja braka potpisuju predbračni ugovor. Pogotovo se sportisti, koji mnogo zarađuju, odlučuju na taj korak. Među takvima su Nemanja Vidić, koji je sklopio brak sa svojom izabranicom Anom tek nakon što je ona potpisala pomenuti dokument. Pisalo se i da će Ana Ivanović takođe potpisati predbračni ugovor pre nego što pred oltar stane s fudbalerom Mančester junajteda Bastijanom Švajnštajgerom.