Foto: Jutjub

Uhapšen u Meksiku

(VIDEO) 25 GODINA U BEKSTVU: Upoznajte čoveka koji je kidnapovao žene, držao ih u tamnici i mučio!

Pol Džekson, koji je koristio ime Pol Benet hamilton, uhapšen je u Gvadalahari, dok je išao na posao u prodavnicu elektronike. Džekson i njegov polubrat, Vens Roberts optuženi su u Oregonu 1990. godine na osnovu optužbi koje proističu iz silovanja, otmice i mučenja dve žene u blizini Portlanda

Planeta
> 13:56h

Čovek koga je policija jurila više od dve decenije zbog silovanja i otmice, uhapšen je u ponedeljak u Meksiku, nakon što je televizijski program "Lov" istakao njegov slučaj.

Pol Džekson, koji je koristio ime Pol Benet hamilton, uhapšen je u Gvadalahari, dok je išao na posao u prodavnicu elektronike. Džekson i njegov polubrat, Vens Roberts optuženi su u Oregonu 1990. godine na osnovu optužbi koje proističu iz silovanja, otmice i mučenja dve žene u blizini Portlanda. Plaćena im je kaucija, ali oni su pobegli i nestali. Roberts se na kraju predao, on je proglašen krivim i osuđen je na 108 godina zatvora. Međutim, on nikada nije dao bilo kakvu informaciju o tome gde se njegov brat krio. U ponedeljak, oko 2 meseca nakon što je emisija "Lov" emitovana na CNN-u, jedan od šerifa servisa za begunce, saopštio je da je Džekson uhapšen. "Bio je jedan specifičan savet koji se pojavio odmah nakon emisije što je dovelo policiju pravo na njegov avrata u Gvadalaharu", rekao je šerif Vahlstrom.

?t=1s

(Firsttoknow)