Foto: Profimedia

Bivša „modelsica“ stigla u Crnu Goru

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Sandra Meljničenko se usidrila na Jadranu!

Najbogatija Srpkinja i njen suprug milijarder proveli su nekoliko dana i na plaži hotela „Splendid“ u Bečićima, gde su uživali sa ćerkom Sarom, bebisiterkom i prijateljima

Stars
> 00:00h

Sandra Meljničenko (37) i njen suprug Andrej (43) poslednjih nekoliko dana uživaju krstareći Crnogorskim primorjem. Paparaco Kurira uslikao je u utorak jahtu A dugačku 119 metara, koja je u vlasništvu bivše manekenke i članice grupe Models, kako jezdi Jadranom. Meljničenkovi su svoju „morsku neman“ usidrili na samom ulasku u Budvu. Iako bračni par izbegava pojavljivanje u javnosti, zbog čega su u Crnu Goru došli van sezone, nisu mogli da prođu neopaženo.Sandra i Andrej viđeni su na plaži hotela „Splendid“ u Bečićima, gde su uživali sa ćerkom Sarom (2), bebisiterkom i prijateljima.

Ulaz na jahtu kao luksuzni stan... Sandra i Andrej krstare Jadranskim morem

- Meljničenkovi već nekoliko dana borave na Crnogorskom primorju. Uglavnom su na jahti, a silazak s luksuznog plovila iskoristili su da ručaju u hotelu u Bečićima. Na meniju su se našli nezaobilazna njegoška pršuta, kavijar i boca skupog šampanjca. Nakon ručka usledio je šoping sa ćerkicom, a za to vreme Sandrin suprug je uživao na plaži zaokupljen ruskom literaturom - priča naš sagovornik i dodaje: - Oni su boravak u Crnoj Gori iskoristili i da se malo provozaju svojim helikopterom. Najpre su leteli iznad mora odakle im se pruža prelep pogled na celu obalu, nakon čega su se odvezli do Žabljaka. Tamo su proveli dan u prirodi, da bi se u kasnim večernjim satima vratili na jahtu. Već danas bi trebalo da se spuste do hrvatske obale - završava naš izvor. Podsećanja radi, jahta koja je naziv dobila po početnom slovu Aleksandrinog imena, ima sedam paluba, helidrom, liftove i čak 40 članova posade.

Najlepše im na Crnogorskom primorju... Meljničenkovi uživaju na jahti „A“, koja je dobila naziv po imenu bivše modelsice“

Meljničenkovi su u septembru proslavili deset godina braka, kad su im pevale svetske zvezde Kajli Minog i Šer. Nakon gala slavlja, kao i svake godine usledilo je krstarenje širom sveta.