Foto: Facebook

Kao na filmu

SPAJDERMEN SPREČIO TRAGEDIJU: Spasao porodicu iz kola u plamenu!

Lusi Dej i Stiven Grant su se vozili u svom automobilu sa svojom najmlađom ćerkom Mili kada se njihovo vozilo iznenada zapalilo

Planeta
> 00:00h

ISTBURN - Porodica je bila na putu do lokalne bolnice u Saseksu kada je dim počeo da izlazi ispod automobila. Lusi i Stiven nisu na vreme primetili.

Srećom, naišao je "Spajdermen" - Tom Roš, 24, zabavljač koji je krenuo na dečiji rođendan sa svojom devojkom, vozio je u suprotnoj traci i primetio dim.

Foto: Profimedia

"Mogli smo da osetimo miris sirovog benzina i videli smo kako dim izlazi ispod automobila. Bilo je kao u akcionim filmovima, očekivali smo da će kola eksplodirati svakog trenutka. Pokušali smo da ih zaustavimo i kada su stali, vikao sam iz sveg glasa da se udalje od automobila. Pozvali smo ih u naš auto, a sve to vreme sam bio obučen u kostim Spajdermena", rekao je Tim.

Lusi, koja je 22 nedelje trudna, je vozila svog muža Granta u bolnicu nakon što je presekao svoj prst koristeći kosilicu za travu, njihova ćerka Mili je takođe bila u kolima. Zahvaljujući Rošu, nakon što su dospeli u bolnicu, doktori su povezali Grantov prst.

Lusi je priznala da je incident bio čudan, ali je rekla da u tom dramatičnom trenutku nije ni obratila pažnju na odeću njihovog spasioca. Zahvaljujući Rošu, rekla je: "Zaista želim da zna koliko nam ovo znači", takođe je zahvalila doktorima na njihovom trudu.

Slučaj vatre je još uvek nerazjašnjen, ali vatrogasci misle da je zbog mehaničkog problema.

(Dailymail)