Sonja Vuksanović podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg muža

LUKASOVA ŽENA ŠALJE ŽELJKA ŠAŠIĆA U ZATVOR: Bivšem mužu preti robija!

Presudom o razvodu Željko se obavezao da ćerki Sofiji mesečno daje 618 evra, ali od 2013. do danas nije uplatio ni dinar

Stars
> 13:40h

Sonja Vuksanović podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg muža Željka Šašića, jer već više od dve godine ne plaća alimentaciju za njihovu šesnaestogodišnju ćerku Sofiju.

Kako Kurir saznaje, u krivičnoj prijavi, koja je podneta Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je da folk pevač alimentaciju u visini od 618 evra mesečno ne plaća od 2013. - Željko je ispao nemaran otac. Sve troškove Sofijinog odrastanja i školovanja pao je na Sonju koja je požrtvovana majka. Ona već više od dve i po godine sama brine o njihovom detetu, a Željko joj na ime alimentacije duguje oko 20.000 evra- navodi naš izvor. Dve godine robije - Trenutno sam na putu. Sve to vode moji advokati. Nemam šta da pričam dalje na tu temu - poručila je Vuksanovićeva kada smo je nazvali i uputila nas na svog advokata Mišu Petrovskog. - Željko Šašić se po presudi o razvodu braka obavezao da plaća školarinu za ćerku. Pošto ništa nije plaćao, Sonja je odlučila da podnese krivičnu prijavu i da pokrene postupak izvršenja za isplatu zaostalog iznosa - poručio je Petrovski. Šašić bi uskoro trebalo da bude pozvan na saslušanje. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna do dve godine zatvora. - U praksi, postupak za neplaćanje alimentacije najčešće se završava sklapanjem oportuniteta s tužilaštvom, a ređe kaznom zatvora - objašnjava izvor Kurira. Sporazum Ukoliko se i Šašić bude odlučio na oportunitet, neće ići u zatvor, ali će u roku, koji ne može da bude duži od godinu dana, morati da isplati dug. Ukoliko ponovo napravi isto krivično delo, neće po drugi put moći da sklapa sporazum s tužilaštvom,. Pozvali smo i Šašića, koji nije bio u prilici da razgovara s nama. - Jao, nemam komentar. Trenutno sam u inostranstvu i o tome ćemo pričati kad se budem vratio - poručio je pevač.

Na Fejsbuku ĆERKA SE ODREKLA PREZIMENA Sofija je prošle godine na svom Fejsu izbrisala prezime Šašić i napisala Vu, početna slova Lukasovog prezimena. Željko je tada rekao da su to pubertetska posla, dok je Lukas istakao da mu je drago što ga je Sofija stavila na pijadestal.