Foto: Printscreen Seebiz.eu, Beta Hina Damir Se

Kakav otac takav sin

OTAC PREMIJERA MILANOVIĆA PRETIO NOVINARIMA: Treba vas prebiti na mrtvo!

Autor emisije Bujica, Velimir Bujanec podneo je krivičnu prijavu protiv Stipe Milanovića (78) oca hrvatskog premijera Zorana Milanovića

Hrvatska
> 00:00h

ZAGREB - Velimir Bujanec, voditelj TV emisije Bujica, podneo je policiji krivičnu prijavu protiv oca hrvatskog premijera Zorana Milanovića, zbog pretnji.

Stipu Milanovića (78) Bujanec je prijavio u subotu, jer mu je premijerov otac u podnevnim satima u jednom lokalu u centru Zagreba rekao: “Rekao sam Kreši da tebe i Malića (Goran Malić novinar) treba prebiti na mrtvo ali mi je on rekao ne sad, jer bi to loše odjeknulo, s obzirom da se radi o medijskim osobama!”

Bujanec je na svojoj Facebook stranici naveo kako mu je Milanović prišao u lokalu i verbalno napao da u svojoj emisiji o njegovim sinovima priča gluposti.

Zatim je izrekao rečenicu zbog koje je Bujanec odlučio da ga prijavi policiji.

Stipe Milanović inače je, prema rečima njegovih poznanika, vrlo kratkoga fitilja, a pre nekoliko meseci bio je učesnik svađe s radnikom čistoće koji je zatim 78-godišnjaka napao lopatom. Bujanec je pre dve godine bio uhapšen s kokainom, a nakon priznanja nagodio se s tužiteljstvo za uslovnu kaznu.

U njegovoj emisji Bujica tema su vrlo često premijer Milanović i njegov brat Krešo, koje Bujanec optužuje za korupciju.

(jutarnji.hr)