Foto: Printscreen Farma

Rijaliti Farma

RADAŠIN IZABRAO SLUGE: Maja poludela jer ide u štalu!

Novi gazda je za sluge imanja postavio pevačicu i manekena Miloša

Stars
> 03:52h

Sinoć je sa "Farme" izbačen Danijel Mitrović koji je napustio rijaliti uprkos tome što su mu glasovi bili duplirani. Pevač je za novog gazdu postavio Radašina Miljkovića. Na samom početku njegovog gazdinstva, mentor Proka je imao zamerke, jer se gazda ne obavlja svoje dužnosti kako treba. Na njemu je večeras zadatak da imenuje sluge za ovu nedelju.

Miloš tvrdi da nije ljut jer je sluga. "Do sada nikada nisam bio sluga, mislim da to nije ništa strašno. I da ispadnem za vikend nije strašno. Ja sam mu rekao ako nemaš koga da staviš, stavi mene", kaže maneken. Maja je dodala da će ona ostati do kraja "Farme" i da je briga što će ponovo spavati u štali.

"Niko se nije mešao, sam sam odlučio", pričao je Radašin.

Maja je poludela zbog ove odluke. Ona tvrdi da su Radašina svi nagovarali da nju izabere za slugu.

"Ja mu na zameram, jer su čoveka jadnog razapeli da me postavi za slugu. Postoje snimci ko ga je sve terao", rekla je pevačica.

Foot Printscreen

"Za muškog slugu biram Miloša, jer ume da muze, a i da može da nosi kad idemo sa pijace. A za ženskog slugu biram Maju", rekao je gazda. On za da će mu Nikolićeva zameriti, ali to je njegov izbor.

Foto Printscreen

21:10 Radšin priča kako se oseća lepo od kada je postao gazda, jer ga svi više poštuju. Ognjen mu je saopštio da on ima posebnu mogućnost da izabere ženu sa imanja koja će večeras sa njim spavati u gazdinskoj kući.

"Ona koja bude spavala sa tobom ima direktan prolaz u finale", rekao je Amidžić. Radašin je izabrao Ivanu Šašić, a onda je voditelj rekao kako je sve to izmislio.

Foto Printscreen

Tijana Đuričić komentariše kako se prilagodila na imanju, ali da njenom psu i nije baš lepo.

"Vidim da ovde Dona smeta nekim ljudima i zbog toga mi je baš teško", rekla je ona a Lepi Mića je dodao da njemu ne smeta lično njen pas, već da nije navikao da spava sa ljubimcem u istoj prostoriji.

21:03 Ognjen okuplja farmere, kako bi gazda rekao koga je izabrao za nove sluge.

Foto Printscreen

A. K.