Foto: Partizan

Jačanje stručnog štaba

POSLE LOŠIH REZULTATA: Fudbaleri Partizana dobijaju pomoć psihologa

Ovo nije prvi put da je psiholog angažovan u Humskoj – na isti korak su se odlučili u sezoni 2006/2007, kada je ekipu vodio Miodrag Ješić

Fudbal
> 00:00h

Posle niza promenjivih rezultata fudbaleri Partizana su dobili stručnu pomoć psihologa, koji treba da im pomogne da nađu izlaz iz krize.

Izabranici trenera Zorana Milinkovića u Ligi Evrope posle dva ligaška kola imaju 6 bodova, dok u domaćem prvenstvu crno-beli već kaskaju 12 bodova u šampionskoj trci za večitim rivalom, Crvenom zvezdom.

"Angažovali smo psihologa u interesu fudbalera, on često boravi u Sportskom centru u Zemunu, uključen je u rad, kako bi pomogao – rekao je potpredsednik kluba Vojislav Nedić za “Sport”.

"Činimo sve što je u našoj moći da igračima olakšamo takmičenje, da ih uz stručnu pomoć bolje pripremimo za napornu sezonu. Partizan je veliki klub, prati sve inovacije, kako bi se prevazišla svaka situacija. Čak i kada pravimo promene ili uvodimo novine, svaki potez je odmeren i osmišljen", dodaje Nedić.

Ovo nije prvi put da je psiholog angažovan u Humskoj – na isti korak su se odlučili u sezoni 2006/2007, kada je ekipu vodio Miodrag Ješić. Kurir sport / Sport