Foto: Printskrin

Ostavila Ervina Mujakovića, pa se bacila na Todića

OPUŠTANJE U VELIKOM BRATU: Goran masirao golu Stefani!

Ona baš i nije omiljena nekim ukućanima koji su komentarisali da golotinjom hoće da stigne do finala

Stars
> 14:03h
FOTO: Printskrin
FOTO: Printskrin

Učesnica „Velikog brata“, Stefani Banić, skinula se gola i uživala u masaži Gorana Todića. Splićanka, koja je drugu noć boravka u kući na Košutnjaku iskoristila za seks s Ervinom Mujakovićem, što je kasnije postala redovna praksa, zamolila je Gorana da joj ismasira leđa jer joj je bilo neophodno da se opusti. Inače, ona baš i nije omiljena nekim ukućanima koji su komentarisali da golotinjom hoće da stigne do finala. Čim je dobila Goranov potvrdan odgovor, ona se skinula, legla na krevet i intimne delove tela prekrila peškirom, nakon čega je Todić počeo da je masira.

Ostali takmičari koji su se zatekli u spavaćoj sobi komentarisali su da Goran profesionalno masira Stefani i da ona sigurno uživa u tome, na šta im je ona uzvratila pitanjem: - Jeste li vi to ljubomorni na mene? - šaljivo je upitala Stefani i nastavila da uživa u masaži.

Inače, Stefani je još ljuta na Ervina i tvrdi da je on više ne zanima. Njihovo neslaganje počelo je kad je Banićeva napravila ljubomornu scenu jer je Ervin pogledao Barbaru, pa zato ne čudi što je izabrala da je Goran masira kako bi bivšeg dečka napravila ljubomornim. (I. E.)