Foto: Youtube/screenshot

Ulepšao im dan

(FOTO) SPECIJALNO VENČANJE: Mlada poludela od sreće kada im je Obama svratio na venčanje

Stefani i Brajan nisu mogli da poveruju svojim očima kada je predsednik Obama posle partije golfa opušteno svratio na njihovo venčanje

Ludi svet
> 12:00h

U jednom trenutku normalno teče vaša ceremonija venčanja, a u sledećem predsednik Sjedinjenih Američkih Država svrati da vas pozdravi.Ove slike su zabeležile trenutak kada je Barak Obama završio sa igranjem golfa i upao na venčanje jednog para u San Dijegu. Stefani Mirkin i Brajan Tob su se venčavali u isto vreme u istom golf klubu kada je Barak obama igrao golf.

"Zapanjeni gosti su gledali kako predsednik završava svoju partiju golfa, onda se nezamislivo dogodilo, kako je ubacio poslednju lopticu, ušetao je među zvanice okružen obezbeđenjem" rekao je Brajan.

"Kada je postalo očigledno da će se rukovati sa svim ljudima, Stefani je jednostavno odlučila da strči ka njemu sa sve venčanicom i štiklama" završio je Brajan.

Obama je pozirao fotografima i dao mladoženji savet: "Nemoj da nagaziš mladinu venčanicu".

"Zapravo, počela sam da plačem dok sam trčala ka njemu jer sam bila preplavljena emocijama. On nam je čestitao i poželeo sreću. Bilo je sjajno", izjavila je Stefani.

(Mirror)