Foto: Damir Dervišagić

JADNA

(FOTO) NE DA MU MIRA: Atina Ferari u depresiji zbog Topalka! Nećete verovati šta sve piše

Estradna plesačica neće da odustane od ljubavi sa pevačem iako on ima ženu i ćerku pa po društvenim mrežama piše razne bljuvotine

Stars
> 00:00h

Kristina Marković poznatija kao Atina Ferari već duže vreme pati za pevačem Milanom Topalovićem Topalkom, kom je, ako je sudeći po njenom pisanju na društvenim mrežama, samo devojka za provod.

Međutim, nju to mnogo pogađa jer ona ne želi da bude rezerva već da pevaču bude na prvom mestu.

Po njenim statusima može se zaključiti da vrlo lako menja raspoloženje. Na trenutke je dobro raspoložena i voli svog dragog dok na trenutke želi da mu se osveti. Nije joj lako.

Nedavno je bila toliko pijana da je svojim pratiocima na Fejsbuku ostavila mejl i šifru svog naloga. Šifra je naravno u sebi sadržala nadimak njenog dragog.

Međutim, u jednom trenutku je čak poželela i da reže vene.

A onda mu je i kroz emotivni status izjavljivala ljubav i tvrdila da je baš njen Milan najbolji na svetu.

Samo 2 sata nakon tih izjava ipak je odlučila da mu se osveti za laži i to preko njegovog kolege.

Njeno depresivno stanje očigledno ne dotiče njenog voljenog koji za nju ima samo jedno objašnjenje, da je seksualni manijak.

Međutim, estradna plesačica izgleda da ne voli dovoljno Topalovića jer nije želala da mu ispuni želju i da prefarba svoju plavu kosu. Naravno, i to nas je objasnila na društvenim mrežama.

Ovo je samo nekoliko poslednjih statusa, a Ferari ih objavljuje na desetine dnevno. Šta mislite, da li se ponižava na ovaj način?