Iza Mire milioni vire

EVO KOLIKO ZARAĐUJU SVETSKI LIDERI: Jednoj ženi iz Srbije i Putin gleda u leđa, pogodite ko je!

Kuća gori, temelji se ljuljaju, ali nema zime za ovu Srpkinju. Čitave plejade svetskih moćnika gledaju joj u leđa

Društvo
> 00:00h

Stoji i Srbija rame uz rame sa najmoćnijim ljudima planete. Jedna naša državna službenica inkasira više para od desetina svetskih predsednika i premijera, ali i od predsednika Rusije Vladimira Putina, hrvatskog premijera Zorana Milanovića, naravno i od pape Franje, koji ne zarađuje ništa.

Kuća gori, temelji se ljuljaju, ali nema zime za direktorku Politike Miru Glišić Simić. U samom je vrhu, ali i iznad brojnih svetskih lidera. Njena mesečna plata od 1,4 miliona dinara, preračunata u stranu valutu iznosi oko 11.660 evra. Čak 800 evropskih novčanica više od predsednika najveće zemlje sveta, Vladimira Putina, pokazuje lista sajta Mywage.org...

Miru mogu samo da mrze plejade najviših funkcionera širom sveta, i to bez godišnjeg bonusa od šest miliona dinara i skupocenog terenca "mercedes ML", kojeg je dodelila samoj sebi. Iza direktorke Politike ostale su takve veličine, kao što je predsednik Kine Si Đinping sa svojih 1.615 evra mesečno, prvi čovek Zimbabvea Robert Mugabe sa "bednih" 1.327 evra, a u leđa joj gledaju i najviši funkcioneri Portugala, Mađarske, Bugarske, Perua, Indije, Bangladeša, Hondurasa... Raduj se Srbijo!

ŠTA SVE MOŽEŠ U SRBIJI: 15 korisnih načina da potrošite milionsku platu direktorke Politike!

OVO JE NAJPLAĆENIJA DRŽAVNA SLUŽBENICA: Direktorka Politike zarađuje 1,4 miliona mesečno!

NAJPLAĆENIJOJ DRŽAVNOJ SLUŽBENICI MALO 1,4 MILIONA Direktorka Politike časti sebe mečkom i 6 miliona