Foto: Printscreen

Štrokava

BACA ULOŠKE PO KUĆI: Farmeri se složili da je ova učesnica najaljkavija na imanju!

Učesnici rijalitija su dobili zadatak da izglasaju najurednijeg i najneurednijeg farmera

Stars
> 00:00h

Farmeri su dobili zadatak da izglasaju koga smatraju najneurednijim, a koga najurednijim farmerom. Većina se složila da je naprljavija Jasmina Medenica koja za sobom ostavlja prljavo kupatilo, kao i uloške od ciklusa. Gabrijela tvrdi da zna koja žena za sobom ostavlja i up.šanu dasku. Iako nije imenovala tu osobu, svima je bilo jasno da govori o Medenici. Ona je nju ujedno i proglasila najaljkavijem, zbog čega se Jasmina pobunila. Pejčeva smatra da je Kristijan najuredniji farmer, koji brine da imanje bude čisto. Većina učesnika se složila sa njenom konstatacijom.

Foto Printscreen

"Ja ciklus uopšte nemam, ja tamo ni ne ulazim. To nije u redu", vikala je u besu Jasmina.

"Ulaziš da menjaš uloške, možda sada nemaš ciklus ali si imala. Ako već pi.ate po dasci, očistite za sobom", rekla je Gabi, a onda se u priču umešala Maja Nikolić. Ona je dodala da je Jasmina strašno neuredna, kao i da je ona prethodnih dana primetila da ženski wc nikada nije bio prljaviji.

"Ma beži, budalo jedna", rekla je Medenica pevačici. Farmeri su dobili pismo, u kojem je za najurednijeg farmera proglašen Kristijan, dok je Medenica najneurednija. Njih dvoje su dobili nagrade, pa je tako Goluboviću omogućeno da se nedelju dana kupa u gazdinskoj kući, dok će Jasmina morati nedelju dana da čisti. Učsnici su se složili da Radašin dosta radi na imanju, kao i da zaudara i da bi zbog toga i njemu trebala da bude obezbeđena neka nagrada.

Foto Printscreen

A. K.