Foto: Prinskrin Yt

Tragičan kraj bivše misice

(FOTO, VIDEO) Evo ko je bila Ena Kadić, lepotica za kojom tuguju Austrija i BiH

Rođena je 6. oktobra 1989. godine u Bihaću, a diplomirala je na fakultetu za modu i odevnu tehnologiju u Inzbruku

Austrija
> 07:18h

INZBRUK - Mlada i lepa Bosanka Ena Kadić (26) izgubila je bitku za život nakon što je u petak u inzbruku pala s litice visoke 30 metara.

Ena je bila uspešna manekenka u Austriji, a proslavila se pobedom na državnom takmičenju na izboru za MisAustrije 2013. godine. Odnela je pobedu među 17 takmičarki.

Foto: Printskrin Jutjub

Rođena je 6. oktobra 1989. godine u Bihaću, a diplomirala je na fakultetu za modu i odevnu tehnologiju u Inzbruku.

U televizijskom izboru za Mis Austrije 23. juna 2013. godine, nakon pobede među 17 takmičarki, nasledila je Aminu Dagi.

http://www.youtube.com/watch?v=9EiJE4mLDG8

U Austriji je bila veoma popularna i uspešna manekenka, sa savršenim proporcijama za pistu (visoka 177 cm, teška 59 kg, s dimenzijama 83-63-93).

Takođe, svoj veliki uspeh zabeležila je kada je predstavljala Austriju na izboru za Mis sveta 28. septembra 2013. godine u Indoneziji.

Foto: Printskrin Jutjub

Nakon pobede na izboru za Mis Austrije, Ena je dala intervju za portal vienna.at, u kojem je kazala da se njen život mnogo promenio od tada i da ništa nije kao što je nekada bilo.

http://www.youtube.com/watch?v=ASz4t44adYE

"Mnogo putujem, radim mnogo fotografija koje krase austrijske časopise, a to je vrlo uzbudljivo", kazala je tada Ena sa simpatičnim tirolskim naglaskom.

Podsećamo, Ena je sinoć preminula u bolnici u Inzbruku oko 22:30 sati nakon povreda zadobijenih nakon pada s litice. Lekari, nažalost, nisu uspeli da spasui njen mladi život.

Čelnici Mis vorlda (Miss world), organizatora najstarijeg međunarodnog izbora za Mis sveta izrazili su na Tviteru žaljenje zbog Eninog preranog odlaska.