Poslednja trka sezone

FOTO-FINIŠ U KRALJEVU: Mašine spremaju asfalt na stazi Beranovac!

Čedomir Brkić uspeo je da okupi ljude dobre volje koji su se uključili u pripremu staze kako bi asfalt bio abrazivan, odnosno spreman za maksimalne performanse

Ostali sportovi
> 00:00h

Nekoliko dana uoči finalne duple trke šampionata Srbije na kružnim stazama, počelo je sređivanje Beranovca nekadašnjeg vojnog poligona za obuku vozača motora i kamiona nadomak Kraljeva. Mašine za skidanje asflatne podloge i „one“ druge za postavljanje novog asfalta uveliko tutnje na stazi. Mnogi će reći da su sa radovima mogli i ranije da počnu, ali samo ko ne poznaje prilike!

Unazad nekolko sezona uveliko se samo pričalo, ali se do sada nije prešlo sa reči na dela, dok se u čitavu priču nije uključio Čedomir Brkić, koji je zahavljujući tome poneo i laskavu titulu promotera staze.

Čedomir Brkić, Foto: Kurir

- Najvažnije od svega je to da su mašine na Beranovcu i da rade punom parom. Drugim rečima počelo je renoviranje Beranovca, što je za prave poznavaoce prilika u domaćem auto sportu, slobodno bez preterivanja mogu reći, velika stvar. Kada se na jednonm mestu oko jednog važnog zadatka nađu ljudi dobre volje, uspeh je zagarntovan. Gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić i Dejan Čolović prvi čovek SAKSS, definitivno su uložili najviše napora i najveće zasluge idu njima. Više detalja javnosti će imati prilike da sazna na konferenciji za novinare koja je zakazana za četvrtak 29. okotobar u Media centru – rekao je Brkić.

(Plumrace.com)