Foto: Printskrin

Milanezi nastavili trijumfalnu seriju

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ RASTUŽIO SINA I LACIJALE: Milan trećom pobedom u nizu odneo bodove iz Rima!

Milan se posle treće uzastopne pobede nalazi na šestom mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je Lacio sedmi sa 18

Fudbal
> 11:28h

RIM - Fudbaleri Milana pobedili su u Rimu ekipu Lacija rezultatom 3:1 u meču 11. kola italijanske Serije A. Golove za ekipu Milana koju sa klupe vodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović postigli su Bertolaći u 25, Mekses u 53. i Baka u 79. minutu. Jedini strelac za Lacio bio je Kišna u 85. minutu.

Za Lacio je ceo meč odigrao srpski reprezentativac Dušan Basta, koji je zaradio i žuti karton. U startnoj postavi bio je i Sergej Milinković-Savić, koji je zamenjen u 70. minutu. Filip Đorđević je bio na klupi za rezerve. Milan se posle treće uzastopne pobede nalazi na šestom mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je Lacio sedmi sa 18.

Mihajlović je igrao za Lacio od 1998. do 2004. Ovaj meč je bio posebno emotivan za srpskog trenera, pošto mu 13-godišnji sin Dušan trenira u mlađim kategorijama Lacija, a večeras je skupljao lopte na Olimpiku i nervirao se zbog poraza Lacija. Mihajlović je posle utakmice otkrio da je imao zanimljiv razgovor sa sinom pre početka meča. "Dušan je bio navijač Milana, a sada je Lacijal. Rekao sam mu da odugovlači s vraćanjem lopte u teren ako povedemo. Naravno da sam se šalio", otkrio je Mihajlović.