Provokativne fotografije

PROFESORKA UHVAĆENA U LAŽI: Slika na Fejsbuku je moja, ali nisu grudi!

Iako je prekjuče tvrdila da joj je ukraden telefon sa fotografijom, Suzana Alar je juče promenila priču, tvrdeći da je lice njeno, ali ne i obnaženi delovi tela

Društvo
> 00:00h

BEOGRAD - Profesorka muzičke kulture u četiri srednje škole u Vranju Suzana Alar (47), čije su golišave fotografije đaci počeli da dele na Fejsbuku, juče je, dan nakon skandala koji je potresao jug Srbije, uhvaćena u laži! Naime, iako je najpre Kuriru tvrdila da je izgubila telefon u kojem je čuvala provokativne fotografije, te su one tako dospele do njenih učenika, koji su ih među sobom delili na društvenim mrežama, ona je juče okrenula priču i tvrdila da je sporna fotografija montirana i da ne zna kako je dospela u javnost.

- Slika na Fejsu je moja, ali je neko obnažio grudi. Posle prvobitnog šoka, učenici, profesori i direktori me podržavaju jer su shvatili da me neko na društvenim mrežama i u medijima namerno provlači kroz mulj - navela je profesorka Alar i dodala da u telefonu zapravo nije imala golišave fotke.

Dva izdanja... Suzana Alar obnažena i zakopčana do grla

Međutim, samo dan ranije tvrdila je suprotno, govoreći da svako može da ima takve fotografije. - Svojevremeno sam izgubila telefon, u kojem se nalazio veliki broj mojih fotografija. Nijedna nije provokativna. Možda je neko od učenika pronašao telefon, pa se montirana slika pojavila u javnosti - dodala je Alarova. Direktor Hemijsko-tehnološke škole Nenad Mišić navodi da nema zamerki na njen rad. - Omiljena je među đacima i u kolektivu, pristojno se oblači i ponaša. Verujem da je provokativna slika montirana - naveo je on.