Foto: Printscreen

Starleta uznemirena nakon eksplozije u Podgorici

(VIDEO) SORAJI ZAPALJEN DŽIP: Ne znam ko stoji iza napada, niko mi nije sumnjiv!

Vučelićevoj dvojica maskiranih napadača polila benzinom „rendž rover“ dok je bila u gostima kod manekenke Mande Popović. Automobil je, navodno, neposredno pre požara vozila Željka Rolović, koja je osumnjičena za organizovanje prostitucije

Crna Hronika
> 00:00h

PODGORICA - Džip „rendž rover“ u vlasništvu starlete Soraje Vučelić uništen je sinoć oko 20 sati u eksploziji u podgoričkom Siti kvartu. Prema nezvaničnim informacijama, dvojica zasad nepoznatih napadača, maskiranih fantomkama, polila su benzinom starletin automobil i zapalila ga. U požaru, na sreću, nije bilo povređenih. Eksplozija je, kako saznajemo, odjeknula dok je Vučelićeva bila kod svoje drugarice Mande Popović, poznate crnogorske manekenke.

- Vučelićeva i Popovićeva sedele su u stanu i razgovarale. Odjednom je odjeknula eksplozija. Odmah su istrčale iz zgrade. Prednji deo automobila bio je u plamenu. Manekenka i starleta pozvale su vatrogasce. Obe su bile u šoku, nisu mogle da veruju šta se dogodilo - kaže izvor Kurira iz istrage. Soraja je bila veoma potresena što joj je uništen omiljeni automobil.

- Manda je uvela Soraju u stan da se malo smiri. Ubrzo je došla policija, pa su išle u stanicu da daju izjavu. Policajci su starletu ispitivali u vezi sa eksplozijom, da li na nekog sumnja i da li se nekome zamerila. Pitali su je i kad je došla u Crnu Goru, kad se vraća u Srbiju, kao i s kim se poslednji put videla i čula. Soraja im je odgovorila da ne zna ko stoji iza napada i da joj niko nije sumnjiv - kaže naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje su se mogle čuti na licu mesta, neposredno pre požara starletin džip vozila je njena prijateljica Željka Rolović, koja je letos hapšena u Crnoj Gori zbog sumnje da se bavi organizovanjem prostitucije.

- Video sam kad se Željka parkirala i izašla iz automobila. Ubrzo nakon toga automobil je bio u plamenu - ispričao je jedan od očevidaca. Kako nezvanično saznajemo, Soraji su ranije stizale pretnje da će joj džip biti zapaljen i da će ići pešice. - Navodno su joj govorili da će šetati na štiklicama i da neće izigravati damu u tuđem skupocenom automobilu. Sve te informacije se proveravaju, a policija je na tragu napadačima - kaže naš sagovornik. Inače, Vučelićeva je ranije saslušavana u barskoj i beogradskoj policiji u okviru istrage koja se vodi zbog ubistva Armina Muše Osmanagića u Baru. Soraja je nekoliko sati pre likvidacije Osmanagića sedela s njim u jednom kafiću. Reporteri Kurira pokušali su sinoć da stupe u kontakt sa Sorajom Vučelić i njenom prijateljicom Mandom Popović, ali one se do zaključenja ovog broja nisu javljale na brojeve telefona poznate redakciji.

Maler TEK ŠTO JE NABAVILA „RENDŽ ROVER“ Kako saznajemo, starleta je automobil BMV X-6, koji je prethodno vozila, zamenila za automobil „rendž rover“ cetinjskih registracija koji je sinoć buknuo u crnogorskoj prestonici. Vučelićeva je policajcima navodno ispričala da džip još nije otplatila.

Poruka na Fejsbuku DUŠMANI, BIĆU JOŠ JAČA Na Fejsbuk profilu Soraja Privatni Vučelić sinoć je ostavljena poruka: „Dušmani, biću jača posle ovoga, samo mi dajete motiv!“, ispod koje je okačena fotografija uništenog automobila. Međutim, pretpostavlja se da taj profil nije starletin, već da se neko predstavlja kao ona i umesto nje ostavlja postove.

Željka Rolović, Sorajina drugarica UPOZNALE SE U DOMU Da Soraju ne zaobilaze skandali, govori i to da joj je jedna od najboljih prijateljica Željka Rolović (37), koja je široj javnosti postala poznata nakon što je u avgustu ove godine uhapšena u Kotoru zbog sumnje da je organizator najvećeg lanca prostitucije na Crnogorskom primorju. Rolovićeva je bila osumnjičena da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga. Željka i Soraja upoznale su se u Domu za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj.