Foto: GAS

Najmlađi srpski golferi okončali još jednu izuzetno uspešnu sezonu

GOLF: Devojke odnele sve trofeje u juniorskoj ligi

Mini i Midi Kup predstavlja prvi stepenik, posle kojeg sledi igranje na turnirima juniorskog čelendža

Ostali sportovi
> 11:16h

Bogata juniorska golf sezona završena je Mini i Midi kupom, posle deset kola juniorske lige Srbije, pet kola juniorskog čelendža i dva Kupa na terenima Golf kluba Beograd i Golf kluba Centar.

Na završnom turniru je učestvovalo 15 mladih golfera iz Beograda i Novog Sada, koji su pokazivali svoje znanje i veštine stečene na treninzima.

Poseban povod za ponos u Golf asocijaciji Srbije bilo je i učešće polaznika Škole golfa, koji su tako odigrali svoje prve turnire.

Vrhunac takmičarskog dela sezona za mlade golfere bila je juniorska liga Srbije, gde su se juniori i juniorke zajedno takmičili u tri starosne kategorije.

U kategoriji do 12 godina, trijumfovala je Lara Todorović. U kategoriji do 15 godina najbolja je bila Jelena Lainović, dok je u kategoriji do 18 godina slavila Sandra Dedijer.

Na svečanoj ceremoniji u Golf klubu Beograd, generalna sekretarka Golf asocijacije Srbije, Irena Suturović – Bogdanović, dodelila je nagrade najboljim juniorima i juniorkama.

Takođe, svi učesnici Mini i Midi kupa dobili su sertifikate. Na taj način završena je još jedna uspešna sezona za mlade golfere i golferke.