Rade pobesneo

(VIDEO) SEMIR I GABI SE SAKRILI OD SVIH: Sat vremena proveli sami bez bubica!

Gabi i Rade posvađali su se jer se Laziću ne dopada Gabrijelino ponašanje na farmi i smatra da ga pevačica pravi budalom

Stars
> 00:00h

Gabrijela Pejčev i Rade Lazić ponovo su uspeli da se posvađaju na Farmi. Maneken je prebacio pevačici što je više od sat vremena provela pričajući sa Semirom i to bez bubice.

"Pre neko veče sa Semirom si pričala sat vremena bez bubice! I to dok je kamera bila okrenuta na drugu stranu. A onda mi prosipaš priču "Ja neću da pričam s njim dok ti nisi tu da ti ne bi nešto pomislio...", pobesneo je Rade.

"Jesam li se ja sakrila? Mi smo pričali na hodniku gde si i ti mogao da nas vidiš2, branila se Gabrijela. "Naručuješ na žurki pesmu "Od mene se odvikavaj", onda hiljadu nekih srca... To je prepucavanje vas dvoje. I to svi vide, a ja ćutim. Jesam ja budala", vikao je maneken.

"Spusti nos, digao ti se u nebesa. Iskompleksiran si i umišljaš da si nešto posebno, e nisi! Udarili ti kompleksi u glavu! Sad ćete svaku pesmu koju ja želim da čujem da povezujete sa Semirom", drala se pevačica, ali je Rade bio toliko besan da se udaljio od nje.