Foto: Youtube/Printscreen

Žene potpuno poludele

OVO JE NOVI PREMIJER KANADE: Dobio je titulu najzgodnijeg političara sveta

Pre nego što je zaplivao političkim vodama, Džastin Trudo je imao dugu kosu, ponosio se svojim tetovažama i izvodio striptiz na dobrotvornim zabavama

Planeta
> 00:00h

TOTONTO - Kanada odnedavno ima novog premijera, Džastina Trudoa, koji je veoma ubedljivo pobedio na izborima prošlog meseca.

Međutim, nije samo zbog toga, dospeo u žižu javnosti i mnogih svetskih medija. Naprosto, žene su poludele za ovim 43-godišnjim muškarcem.

Foto: Youtube/Printscreen

On je već dobio titulu najzgodnijeg svetskog političara, a mnoge Kanađanke su priznale da su glasale za njega jer je "neverovatno seksi".

Pre nego što je zaplivao političkim vodama, Trudo je imao dugu kosu, ponosio se svojim tetovažama i izvodio striptiz na dobrotvornim zabavama. Radio je i kao izbacivač u noćnom klubu, nastavnik i instruktor snoubordinga.

Džastin Trudo je, inače, sin istaknutog kanadskog premijera Pjera Trudoa, koji je posle dolaska na čelo vlade 1968. pokrenuo talas "trudomanije".

Stariji Trudo je i učvrstio liberalni imidž Kanade koji je bio ugrožen desetogodišnjom vladavinom poslednjeg premijera, konzervativca Stivena Harpera. Mlađi Trudo je postao drugi najmlađi premijer u istoriji Kanade.

Danas je, na žalost mnogih dama, srećno oženjen i ima troje dece.