Foto: Printskrin

Nemiri uoči meča između Olimpijakosa i Dinama

(VIDEO) SKANDAL U GRČKOJ: Navijači Dinama usred Atine uzvikivali Ubij Srbina!

U Atini ovih dana vlada navijački rat između pristalica Panatinaikosa i Dinama sa jedne, odnosno fanova Olimpijakosa i Crvene zvezde s druge strane

Fudbal
> 22:00h

ATINA - Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi da navijači Dinama šetaju Atinom i uzvikuju "Ubij, ubij Srbina". Na snimku se vidi da pripadnici BBB šetaju Atinom i uzvikuju: "Ubićemo vas, zaklaćemo vas... Korak ide za korakom a mlad ustaša pod barjakom... Ubij, ubij Srbina...".

Inače u Atini ovih dana vlada navijački rat između pristalica Panatinaikosa i Dinama sa jedne, odnosno fanova Olimpijakosa i Crvene zvezde s druge strane. U Pireju će večeras biti odigran meč 4. kola Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama. Iako je prema ranijem dogovoru odlučeno da ne bude gostujućih navijača na mečevima ova dva kluba, pristalice Dinama su doputovale u Grčku. U Atini je pravo ratno stanje, jer su u pomoć BBB-ovcima pritekli navijači Panatinaikosa. Inače, pristalicama Olimpijakosa pomažu navijači Zvezde. Grčki mediji navode da je nekoliko stotina Delija stiglo u Grčku. U ponedeljak i utorak zabeleženo je više incidenata i tuča, a ima više povređenih. Prema poslednjim informacijama tokom dana uhapšeno je 77 hrvatskih, 8 grčkih i 5 srpskih navijača. Policija inače pravi raciju po hotelima, hostelima, klubovima, ali i po kućama i stanovima navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa.