Foto: Damir Dragišević

Nova ljubav

MINA KOSTIĆ: U vezi sam sa Apolonom, ali stvarno

Pevačica se pojavila u Jagodini sa nepoznatim čovekom kog je predstavila kao svog momka, ali o detaljima njihovog odnosa nije želela da priča, zbog čega su mnogi posumnjali da je njihova veza ugovorena

Stars
> 10:42h

Pevačica Mina Kostić je po dolasku na snimanje zamolila organizatore da je smeste za sto gde nisu njene kolege, a medijima nije htela da odgovori na pitanja u vezi sa novim izabranikom. Pokušali smo da saznamo nešto o pevačicinom novom dečku, ali je ona bila škrta na rečima.

"Zove se Apolon. U vezi smo dovljno, zaljubljena sam i srećna. Ne želim da pričam o njemu mnogo. Dovoljno sam vam rekla", izjavila je Mina, a na pitanje da li ga je upoznala sa kolegama, rekla je: "Predstavila sam ga. Toliko."

Iako su golupčići razmenjivali nežnosti pred svima, mnogi su komentarisali da Kostićeva sebi pravi marketing. "Ako ga već predstavljaš javno i dolaziš sa njim na javne događaje, valjda ćeš reći ko je čovek, koliko ste zajedno, gde ste se upoznali. Verovatno su oni u onoj ugovorenoj vezi", pričao je jedan od gostiju. Podsećanja radi, momak koji je gostovao u emisiji „Trenutak istine“ Srđan Nikčević otkrio je da mu je Mina Kostić jednom izašla u susret i da je on zauzvrat odlučio da joj pomogne tako što će glumiti vezu sa njom, piše Alo. "Meni je Mina pomogla u jednom trenutku, a zauzvrat sam joj izašao u susret i pristao sam da se slikam za paparaco kao par. Ona i ja nismo bili ni u kakvoj vezi, već je to bila usluga za uslugu", rekao je tada navodni dečko poznate pevačice.

Foto Damir Dervišagić