Foto: Reuters

Sećate li se ovoga

(VIDEO) PLAKAĆETE OD SMEHA: Ovo su najveće šeprtlje sa fudbalskih terena

Fudbaleri Bajerna su u četvrtom kolu Lige šampiona deklasirali Arsenal sa 5:1, a više od bilo kog pogotka sa te utakmice, hit je postao snimak jednog izvođenja kornera.

Fudbal
> 17:06h

Bajernov veznjak Ćabi Alonso dokazao je da se i najiskusnijim igračima može dogoditi greška zbog koje im se smeje ceo svet. Španac je u jednom trenutku krenuo da izvede korner, ali je pre lopte opalio po zastavici. Lopta se pomerila tek koji metar dalje, na iznenađenje i radost Arsenalovog napadača Aleksisa Sančeza.

U svakom slučaju, Alonso nas je primorao da se prisjetimo još nekoliko šeprtljavih poteza sa fudbalskih travnjaka... Fudbaler Liverpula Fil Bab pokušao je protiv Čelsija sprečiti Pijerluiđija Kaziragija da ugura loptu u mrežu. Nije u tome uspeo, a je "ponos" nezgodno ‘nasadio’ na stativu.
?t=5s Italija je prošle godine odigrala nerešeno 1:1 u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga, a svet je obišao snimak jednog od najgorih ubacivanja iz auta. Autor je luksemburški fudbaler Kris Filips.
Fudbaler Birmingema Dejvid Dan hteo se proslaviti u gradskom duelu protiv Aston Vile, ali je umesto toga postao predmet sprdnje. Želeo je u jednom trenutku dodati loptu popularnom rabonom, ali pokušaj je neslavno propao.
Brazilski golman Evanildo postao je hit posle jednog od najsmešnijih ispucavanja ikad. Čuvajući gol katarskog El Jaiša protiv Al Rajana on je hteo ispucati loptu napred, ali ju je umesto toga poslao u korner!? Kako i zašto, zna samo on.
Za kraj smo ostavili sudiju Marka Mesajasa koji je u utakmici Birmingema i Njukasla laktom nokautirao Robija Savidž. Bilo je slučajno. Valjda. A kao šlag na tortu, šaljivdžija Alan Širer je arbitru pokazao crveni karton!