Foto: Promo

FASCINACIJA: Star ikspirijens s moćnim AMG modelima

NAJBRŽI SRPSKI VOZIĆ: AMG konvoj tutnjao kraj Beograda!

Brutalno Hiljade konjskih snaga na jednom mestu pokazale moć „Mercedesovog“ sportskog odeljenja

Auto
> 00:00h
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Najmoćniji karavan vozila koji tutnji Evropom okupio se protekle nedelje na stazi NAVAK! Kompanija „Star import“, generalni distributer za „Mercedes-Benc“ u Srbiji, pružila je klijentima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz automobile za zvezdom na haubi - od 30. oktobra do 1. novembra na jedinstvenom događaju pod nazivom Star ikspirijens na NAVAK stazi u Subotištu. Posebno za ovu priliku bio je izložen supersportski model „mercedes AMG GT S“.

Trkanje... AMG vozić režao je stazom tri dana

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivniji „Mercedesovih“ modela u četiri specijalno pripremljena segmenta: Ofroud - u skladu sa sloganom ovogodišnjeg događaja - Najbolji na svakom terenu - predstavljena je potpuno nova porodica terenskih vozila „mercedes 4 matik“ - GLC, GLE, GLE kupe i legendarna G-klasa na zahtevnom ofroud poligonu. Fascinacija - test vožnja sportskih „mercedesa“ C-klase (C400 - 333 KS i C450 AMG - 367 KS) i modela „mercedes-AMG GLA 45“ (381 KS) na stazi uz instruktore koji su savetima doprineli uzbudljivoj, dinamičnoj i bezbednoj vožnji. Posebnu pažnju tokom ovog segmenta privukao je CLA 45 AMG „šuting brejk“ (381 KS) u specijalnom oranž izdanju.

Premijera... Srpski kupci prvi put su imali priliku da provozaju GLE

Onroud - testiranjem „mercedes-benc“ SUV vozila - GLA, GLC, GLE kupe i sportskog modela „mercedes-AMG GLE 63“ (585 KS) vozači su bili u prilici da upoznaju vozila i da isprobaju napredne sisteme bezbednosti i asistencije na otvorenom putu. Ceo događaj vodili su profesionalni instruktori vožnje iz „Mercedesove“ vozačke akademije u saradnji s trening centrom iz Srbije i Nacionalnom vozačkom akademijom - NAVAK.